Intercargo Scandinavia A/S

 

Om Intercargo Scandinavia A/S

Vi er et internationalt transportfirma, der dagligt beskæftiger 300 biler, overalt i Europa. Vi er specialiseret i transport af produkter, der er afhængige af temperatur, men tilbyder også løsninger til transport af tørgods. Vi har selskaber i Danmark, Norge, Polen og Rumænien.

Vi tilbyder individuelle transportløsninger og vi skræddersyer løsninger, der gør hverdagen lettere for vores kunder. Det kræver en professionel og fleksibel tilgang til opgaverne altid at sikre optimale og individuelle løsninger.

Om vores team:

Hos Intercargo vil du blive en del af et alsidigt og stærkt team samt en del af en virksomhed, der altid har kunden i fokus. Virksomheden har en sund økonomi og vi har stort fokus på udvikling og vækst, virksomhedens såvel som medarbejderens.

Vi har et godt socialt miljø, hvor der i en travl hverdag også er tid til at have det sjovt og der tilbydes flere medarbejder-goder.

Vi er et ungt, dynamisk og internationalt team, hvilket afspejles i vores virksomheds kultur og vores daglige arbejdsmiljø. 

Vi har plads til alle og alle er velkommen.