Rigsrevisionen
236 følgere
Rigsrevisionen som arbejdsplads
Kategorier Læs mere
Her kan du se yderligere evalueringer af forhold på arbejdspladsen. Bemærk, at evalueringerne i kategorierne optræder separat fra den overordnede score, der skal ses som en særskilt kategori.
Når medarbejdere evaluerer nuværende eller tidligere arbejdspladser tildeles stjerner inden for en række kategorier. Men hvad der lægges i ordenes betydning er forskelligt, og derfor har vi nedfældet en sætning om hver kategori, som kort forklarer den tiltænkte mening med dem:
- Ledelse er din vurdering af øverste og nærmeste ledelse samt ledelsens troværdighed.
- Kultur og mening er din vurdering af kultur og værdier, samt om du oplever mening i dit arbejde.
- Karrieremuligheder er din vurdering af mulighederne for at avancere og dygtiggøre dig i din karriere.
- Belønning er din vurdering af, om du bliver belønnet og anerkendt for dit arbejde.
- Arbejdsmiljø og balance er din vurdering af arbejdsmiljøet samt oplevet work-life balance.
- Samarbejde og relationer er din vurdering af samarbejdet med kolleger samt fællesskabsfølelsen.
Er du eller har du været ansat hos Rigsrevisionen?
Som nuværende eller tidligere ansat kan du også fortælle, hvad du synes om at arbejde hos Rigsrevisionen.
Husk, at selvom du er logget ind, er din evaluering 100% anonym over for arbejdsgiver.
Kommentarer
Rigsrevisionen er statens revisionsmyndighed – en uafhængig institution under Folketinget. Rigsrevisionen er en af de instanser, der udøver den parlamentariske kontrol i Danmark. Formålet er at fremme en redelig og effektiv statsforvaltning.
Hovedopgaven består i at revidere de statslige udgifter, herunder regnskaber og tilskudsregnskaber for institutioner, hvis udgifter eller underskud finansieres af staten. Det sker i samarbejde med de politisk udpegede statsrevisorer, som Rigsrevisionen afgiver 16-20 beretninger om året til. Det undersøges om regnskaberne er korrekte, og om pengene er blevet brugt til de formål, som Folketinget har bevilget dem til.
Rigsrevisionen reviderer desuden en række selskaber, hvori staten har økonomiske interesser, ligesom regnskaber fra aktieselskaber, hvori staten er aktionær, genenmgås – det drejer sig bl.a. om Post Danmark. Og endelig kan Rigsrevisionen yde rådgivning til administrationen og til de statslige institutioner, f.eks. om hvordan der kan opnås bedre resultater.
Rigsrevisionens uafhængighed af det politiske system betyder bl.a., at det kun er statsrevisorerne, der kan bede Rigsrevisionen om at revidere et område, men også at Rigsrevisionen kan gøre dette på eget initiativ. Rigsrevisionen vælger selv hvilke metoder, den vil anvende i undersøgelserne.
Rigsrevisionen reviderer regnskaberne for ca. 425 statslige institutioner, f.eks. departementer, styrelser og universiteter. I en række tilfælde er der indgået aftaler om, at "interne revisiorer" reviderer regnskaberne. Rigsrevisionen har 260 ansatte og et årligt budget på 169 mio. kr. (2006), som fastlægges af Folketinget. Øverste chef er rigsrevisor Lone Strøm, der overtog embedet 1. maj 2012 [1] efter cand.polit. Henrik Otbo.
Kilde: Wikipedia.org 31-08-2016
Annoncestatistik for Rigsrevisionen
Her kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra Rigsrevisionen. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.
Kort
Opret virksomhedsprofil
Er du fra Rigsrevisionen? Så kan du rette profilen der beskriver virksomheden for de jobsøgende.
Tidligere medarbejder
11. oktober 2019
Rigsrevisionen har meget stærkt fagligt miljø og tilbyder gode arbejdsvilkår. Mulighederne for kompetenceudvikling og videreuddannelse er gode, og i forhold til den private revisionsbranche er der en god Work Life-balance i Rigsrevisionen.
Rigsrevisionen tilbyder ikke, som nogle af de større revisionshuse gør, et karriereforløb, fx CFO-karriereplanlægning.
Som generalist i Rigsrevisionne - samfundsfagligt uddannet akademiker - kan man godt opleve, at man ikke i så høj grad er med til at skabe noget, da man ikke er med til at finde driftsorienterede løsninger, når man reviderer, men primært kontrollerer, om andre (de reviderede) udfører deres arbejde efter forskrifterne. Men som Folketingets vagthund skaber man værdi som en del af den parlamentariske kontrol og ved at være med til at sørge for, at spillereglerne overholdes.