Rigsrevisionen

232 følgere

Rigsrevisionen som arbejdsplads

8 evalueringer, 1 kommentar

Kategorier

Ledelse
Kultur og mening
Karrieremuligheder
Belønning
Arbejdsmiljø og balance
Samarbejde og relationer

Er du eller har du været ansat hos Rigsrevisionen?

Som nuværende eller tidligere ansat kan du også fortælle, hvad du synes om at arbejde hos Rigsrevisionen.
Husk, at selvom du er logget ind, er din evaluering 100% anonym over for arbejdsgiver.

Kommentarer

Vi har ingen aktuelle jobannoncer lige nu

Rigsrevisionen er statens revisionsmyndighed – en uafhængig institution under Folketinget. Rigsrevisionen er en af de instanser, der udøver den parlamentariske kontrol i Danmark. Formålet er at fremme en redelig og effektiv statsforvaltning.

Hovedopgaven består i at revidere de statslige udgifter, herunder regnskaber og tilskudsregnskaber for institutioner, hvis udgifter eller underskud finansieres af staten. Det sker i samarbejde med de politisk udpegede statsrevisorer, som Rigsrevisionen afgiver 16-20 beretninger om året til. Det undersøges om regnskaberne er korrekte, og om pengene er blevet brugt til de formål, som Folketinget har bevilget dem til.

Rigsrevisionen reviderer desuden en række selskaber, hvori staten har økonomiske interesser, ligesom regnskaber fra aktieselskaber, hvori staten er aktionær, genenmgås – det drejer sig bl.a. om Post Danmark. Og endelig kan Rigsrevisionen yde rådgivning til administrationen og til de statslige institutioner, f.eks. om hvordan der kan opnås bedre resultater.

Rigsrevisionens uafhængighed af det politiske system betyder bl.a., at det kun er statsrevisorerne, der kan bede Rigsrevisionen om at revidere et område, men også at Rigsrevisionen kan gøre dette på eget initiativ. Rigsrevisionen vælger selv hvilke metoder, den vil anvende i undersøgelserne.

Rigsrevisionen reviderer regnskaberne for ca. 425 statslige institutioner, f.eks. departementer, styrelser og universiteter. I en række tilfælde er der indgået aftaler om, at "interne revisiorer" reviderer regnskaberne. Rigsrevisionen har 260 ansatte og et årligt budget på 169 mio. kr. (2006), som fastlægges af Folketinget. Øverste chef er rigsrevisor Lone Strøm, der overtog embedet 1. maj 2012 [1] efter cand.polit. Henrik Otbo.

Kilde: Wikipedia.org 31-08-2016

Regnskab for Rigsrevisionen

Ingen regnskabsdata tilgængelig

Regnskab for Rigsrevisionen

Registreret navn

Rigsrevisionen

Momsnummer

DK77806113

Selskabsform

Statslig administrativ enhed

Etableret

1985

Antal ansatte

279

Ingen regnskabsdata tilgængelig

Kilde til ovenstående informationer

Annoncestatistik for Rigsrevisionen

Her kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra Rigsrevisionen. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.


Adresse

Rigsrevisionen
Landgreven 4
1301 København K
http://www.rigsrevisionen.dk

Kort


Opret virksomhedsprofil

Er du fra Rigsrevisionen? Så kan du rette profilen der beskriver virksomheden for de jobsøgende.