Vikingbus

Gem
Vikingbus
Har du et sabatår i sigte? – Løn/HR studentermedhjælper

Vikingbus, Slagelse

Vi søger en frisk og loyal kollega til vores Løn-/HR-team i Slagelse. Er du ved at afslutte dine eksamener, har du et sabbatår i vente, og ønsker du at bruge tiden til at opnå relevant erhvervserfaring, så vil vi glæde os til at høre fra dig.

Vi kan tilbyde en stilling på en arbejdsplads med høje ambitioner, og hvor to dage ikke er ens. Løn/HR er centraliseret i vores afdeling i Slagelse. Vi har travlt, men vi har det også sjovt. Stemningen er uformel og dynamisk. Du kommer til at indgå i et team på 4, og vil få en stor berøringsflade med alle vores lokationer i hele Danmark.

Du vil komme til at være med ind over bl.a. følgende opgaver:

  • Udarbejdelse af kontrakter til vores timelønnede chauffører, sørge for digitale underskrifter og opfølgning på disse
  • Håndtering af chaufføransøgninger
  • Indhente data, som f.eks. straffe og børneattester
Vikingbus
Gem
Vikingbus
Planlægger til rutebus – med vilje og mod på noget ekstra

Vikingbus, Køge

Vikingbus er resultatet af en fusion mellem fire private busselskaber, hvor Polaris er indtrådt i ejerkredsen som stærk finansiel og strategisk partner.

Vi søger en planlægger til vores afdeling i Køge. Du vil få en nøglefunktion, og referere ind til vores Driftsdirektør. Du vil i samarbejde med vores planlægningsteam være medansvarlig for at optimere og udvikle vores nye og nuværende køreplaner over hele landet. Så er overenskomster, arbejdstidsaftaler og vagtplaner lige dig, så er det dig, vi leder efter.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Ansvarlig for planlægning af kørsel med fokus på effektivitet, optimering og med økonomisk tæft
  • Ansvarlig for at planlægge ekstrakørsel, som skal indopereres i den daglige drift
  • Ansvarlig for at optimere og udvikle kørsel og den daglige trafikafvikling, herunder også controlling af udførte planer
Vikingbus