Helsingør Lilleskole

Gem
Helsingør Lilleskole
Hej Musiklærer, musiker, musikstuderende…

Helsingør Lilleskole

Helsingør Lilleskole søger timelærer til linjefagshold.

Musiklokalet er tomt, instrumenterne er støvede, eleverne savner musikfællesskab, men det vil vi lave om på! Er du bredt funderet inden for musik og god til at formidle, ung af sind, legesyg og har lyst til at hjælpe os med at få pumpet mere musik ind i vores lille skole, så ser her.

Fra efteråret har vi en gruppe unge mennesker fra 7.-10. klasse som ønsker at blive udfordret på et sammenspilshold, udgangspunktet for elevernes kunnen er meget forskelligt. Vi leder efter en der kan gøre det spændende, sjovt og udfordrende, men vigtigst af alt er, at din egen energi og begejstring for musik smitter, inspirerer og kan få alle med.

Du får masse af mulighed for at lege med musikken og eksperimentere og inddrage eleverne og der er højt til loftet her på skolen. Det færdige produkt er ikke det vigtigste, men processen er.

Gem
Helsingør Lilleskole
GENOPSLAG – Vi søger en lærer til naturfag, matematik og idræt til mellemtrinnet

Helsingør Lilleskole

Helsingør Lilleskole søger en naturfagslærer til at varetage undervisningen på mellemtrinnet 3.-6. klasse, matematik i to klasser på mellemtrinnet samt idræt i 3. og 4. klasse. Vores lærer skal på orlov, så stillingen er tidsbegrænset til skoleåret 2022/23.

Måske kan du også byde ind på undervisning i kreative timer, hvor klasserne er på hold i henholdsvis 3. og 4. klasse samt 5. og 6. klasse.

Vi søger en lærer med relevant uddannelse og erfaring, der er glad for at undervise og være sammen med nysgerrige børn på mellemtrinnet. Du skal være dygtig til både relationsarbejde og klasseledelse.

Så har du lyst til at skabe et naturvidenskabeligt og matematisk læringsrum med plads til kreativitet og opfindsomhed på en skole med stærke værdier, en engageret personalegruppe, fællesskabende traditioner, dejlige børn, engagerede og opbakkende forældre - så er det lige dig vi leder efter.