HMF Group A/S

Gem
HMF Group A/S
Kan du lide at optimere data og sætter du en ære i at skabe struktur? Så kan du blive HMF’s nye PLM-superbruger

HMF Group A/S, Højbjerg

Er du detaljeorienteret og struktureret til fingerspidserne? Er du god til at se muligheder for optimering og automatisering af processer og data? Så kan det være dig, vi leder efter.

Sæt din faglighed i spil hos en international virksomhed med et agilt mindset, hvor du er med til at forbedre vores processer og arbejdsgange, så vi styrker vores samarbejde på tværs – og gør tingene smartere i fremtiden.

Hos HMF Group er vi kendt for vores høje kvalitet i alt, vi gør – og for at producere og levere nyskabende kraner, der er ekstremt slidstærke. Du træder ind i en virksomhed med internationale kunder og samarbejdspartnere, hvor vi har en innovativ tilgang til både vores arbejde, produkter – og udviklingen af vores dygtige medarbejdere.

HMF Group A/S
Gem
HMF Group A/S
Servicetekniker/kranreparatør

HMF Group A/S, Roskilde

I forbindelse med øget aktivitet på vores serviceværksted i Roskilde søger HMF en dygtig servicetekniker/kranreparatør til servicering og reparation af kundernes kran- og hydraulikudstyr.

Faglige kvalifikationer:

  • Uddannet som landbrugsmaskinmekaniker, smed, lastbilmekaniker eller lignende.
  • Erfaring med hydraulik er et krav.
  • Erfaring med transportmateriel er en fordel.

HMF Group A/S tilbyder et spændende og udfordrende job med frie rammer, hvor personlig og faglig udvikling prioriteres højt. Du kommer til at arbejde i et uformelt miljø med gode kolleger, der forstår, hvad teamspirit er, og hvor to dage ikke er ens.

HMF Group A/S
Gem
HMF Group A/S
HMF Group A/S søger lastbilopbyggere

HMF Group A/S, Galten

Brænder du for at leveret et godt stykke håndværk? Er du en medspiller og løsningsorienteret? Så har vi en spændende stilling til dig!

HMF Group er en af verdens førende kranproducenter inden for lastbilmonterede kraner. Med hovedkvarter i Danmark er vi repræsenteret over hele verden gennem egne datterselskaber, salgs- og servicepartnere. Til vores Opbygningsværksted i Galten søger vi dygtige folk med en baggrund som enten lastbilmekaniker, landbrugsmaskinmekaniker, opbygger/smed eller tilsvarende.

Følgende hovedopgaver knytter sig til jobbet:

  • De primære opgaver er montering af kran, tippelad og wirehejs på lastbiler
  • Opbygningerne bygges konstruktionsmæssigt efter de tegninger, der er lavet af HMF’s tekniske afdeling
  • Som opbygger har du dermed meget stor indflydelse på det endelige resultat
HMF Group A/S
Gem
HMF Group A/S
Indkøbselev

HMF Group A/S, Højbjerg

Vil du med på en forandringsrejse hos en virksomhed, der tilrettelægger dit elevforløb ud fra dine ønsker og kompetencer? Så grib denne mulighed!

Hos HMF Group er vi kendt for den høje kvalitet i alt, vi gør – og for at producere og levere nyskabende kraner, der er ekstremt slidstærke. Du træder derfor ind i en virksomhed med internationale kunder og samarbejdspartnere, hvor vi har en innovativ tilgang til både vores arbejde, produkter og udviklingen af vores dygtige medarbejdere.

Du vil indgå i en afdeling med et højt fagligt niveau, hvor vi samtidig vægter det sociale højt. Her vil du få dyb indsigt i strategisk indkøb og lære at arbejde bredt og selvstændigt.

Vi har stor fokus på din udvikling og dine ideer bliver både efterspurgt og hørt. Under dit elevforløb vil du få mulighed for at deltage i leverandør- og messebesøg.

HMF Group A/S
Gem
HR Navigator Produktionsleder til afdelingen i Galten

HR Navigator søger for HMF Group A/S

Trives du i en aktiv rolle i produktionen med fokus på forbedringer? Er du en handlekraftig leder, som skaber resultater gennem dine medarbejdere? Så er du måske vores nye produktionsleder til afdelingen i Galten.

Du får reference til APU manager. I rollen får du ansvaret for ca. 25 timelønnede smede og svejsere på daghold og 7 på nathold. Der er en teamkoordinator på hvert skift til at hjælpe med opgaverne.

Følgende arbejdsområder knytter sig til jobbet:

  • Sikring af den daglige produktion af bl.a. hovedkomponenter og søjler til kranproduktionen
  • Sikring af et højt kvalitetsniveau i svejseafdelingen og medvirken til fortsat udvikling af kvalitetsstyringssystemet
  • Sikring af et endnu mere effektivt og fleksibelt produktions-setup, som kan give den tilstrækkelige produktionskapacitet til fremtidig vækst