Sparekassen Kronjylland

Hos Sparekassen Kronjylland kan du se frem til at blive en del af en ambitiøs organisation med mere end 700 ansatte, der hele tiden udvikler sig – og arbejder for at udvikle Sparekassen. Til gavn for den enkelte medarbejder og organisation, men også til gavn for vores mere end 170.000 kunder. Du bliver en del af en forretningsorienteret familiekultur, hvor vi skaber resultater som et team. Vi er hjælpsomme og samarbejder, hvilket giver høj arbejdsglæde og plads til høje ambitioner både hos den enkelte og i fællesskabet.

Sådan er vi


Sparekassen er blevet kåret som Europas bedste arbejdsplads af Great Place to Work, ligesom den mest anerkendte tilfredshedsundersøgelse af de danske banker, EPSI, i efteråret 2020 for andet år i træk slog fast, at Sparekassens kunder er landets mest tilfredse.

Som medarbejder i Sparekassen Kronjylland bliver du en del af noget, der giver mening. Du bliver en del af en kultur, der sætter en ære i at give kunderne den bedste rådgivning og de produkter, de har brug for. Hverken mere eller mindre. Vi er her for kundernes skyld og holder, hvad vi lover. Den tillid er nødvendig for at drive en sparekasse i balance mellem en sund forretning, lokal ansvarlighed og en fantastisk arbejdsplads.

Sparekassen Kronjylland

4 stærke værdier


Vi vil skabe gode finansielle resultater og være respekteret for måden, vi driver vores forretning på. Sparekassen Kronjylland er båret af fire grundlæggende værdier, som styrer vores handlinger, gør os unikke og differentierer os fra konkurrenterne. Værdierne er opbygget gennem generationer og er forankret i vores vaner og retningslinjer.

Kundefokuseret

Gennem vores adfærd lever vi op til vores kundeløfter: du får økonomisk tryghed, du får hurtigt svar, du får flere muligheder, du hører fra os, og du får nemt fat i os.

Imødekommende

Vi er lyttende, anerkendende og respektfulde i vores møde med andre mennesker og styrker derved relationen.

Kompetent

Vi sikrer høj kvalitet ved at være dygtige og gøre os umage med høje sociale og faglige kompetencer.

Ordentlig

Vi er troværdige, fordi vi altid opfører os ordentligt og efterlever høje etiske standarder både for vores arbejde og i vores relationer til andre.

Tina Susanne Nordsted

”I Sparekassen er man som leder og medarbejder ikke bare en ressource – man er et aktiv og gør en egentlig forskel som menneske qua sin personlighed og sine kompetencer.”

Tina Susanne Nordsted
Afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjyllands afdeling i Hammel

At være medarbejder

Mød Niklas Præstegaard, erhvervskundechef i Køge

Mød flere af vores medarbejdere, og læs, hvordan det er at være en del af Sparekassen på sparkron.dk/karriere

Sparekassen Kronjylland