Hotel D'angleterre ApS

Evaluering

Positiv kommentar

Dejligt og spændende arbejde med mange gode oplevelser, alsidig arbejdsgang og passionerede kollegaer.

Negativ kommentar

Ledelsen (på alle niveauer) har kun øje for egen succes. Mange ansatte bruger af samme årsag kun hotellets renomé for at booste deres cv. til andre arbejdspladser. Hotelbranchen er funderet på empati men er ikke eksisterende hos ledelsen. Lønnen er under brancheniveau. Man bliver sjældent belønnet eller rost for at gøre noget ekstra og man føler sig tvunget til at arbejde trods man er syg. HR afdelingen er kun til for ledelsen.

Evaluering

Positiv kommentar

Jeg er altid glad, når jeg er på arbejde. Der er for det meste en god og ordenlig tone omkring de ansatte. Man får lært en masse mennesker at kende fra hele verden, af både gæster og ansatte. Så det er en ren fornøjelse, at være en del af det berømte d'angleterre

Negativ kommentar

Ledelsen har en tendens til ikke at formå at nå ud til de ansatte for at forbedre d'angleterre. Der er stadig nogle fejl og mangler ved ledelsens idéer og gøremål, som vil kunne forbedres, hvis ledelsen var bedre til at kommunikere med hotellets ansatte.

Evaluering

Positiv kommentar

Fantastisk hus at arbejde i, spændende gæster og personale der brænder for deres job

Negativ kommentar

Uhensigtsmæssig ledelsesstil. Et godt job hvis løn ikke har betydning (størrelsen) og du ikke har noget imod at sige fra - og blive overhørt. Typisk forsøger forskellige afdelingsledere at trumfe medarbejdere i andre afdelinger, dette skaber uheldige toner medarbejderne i mellem.