Fjord Line Danmark A/S

Evaluering

Positiv kommentar

Det har altid været rart at arbejde sammen med mine kollegaer. Arebid-opgaverne, hvor jeg arbejdede, var spændende og overkommelige.

Negativ kommentar

Desværre var løn ikke noget særligt, og ledelsen havde intet andet valg end at skære i omkostningerne, uanset hvordan de skulle. Det var ikke engang muligt at komme i dialog med dem. Cut-throat kultur.

Evaluering

Positiv kommentar

I fast tørn (14/14) har du en løn som ikke findes på land som ufaglært, og som faglært, eksempelvis elektriker, får du også en klart bedre løn end de fleste ville gøre i land. Der kan være (alt efter skib) et skønt socialt og varmt miljø kolleger iblandt, med masser af sociale arrangementer, og hyggelige stunder.

Negativ kommentar

Det er en direkte giftig arbejdsplads i så mange henseende at det ville virke helt surrealistisk hvis man skulle nævne dem alle... Det er en arbejdsplads man skal prøve på egen hud, før man kan danne et nuanceret billede af den, men én ting er sikkert, er man følsom eller har man svært ved at udtrykke sig fordi man måske er lidt akavet socialt... Ja, så kan man få det svært, da kulturen på visse skibe er meget "Cutthroat", og der tages ikke hensyn hvis ikke du er populær.

Evaluering

Positiv kommentar

Der er et rigtig godt fællesskab ude på skibene. De fleste af cheferne er ganske fornuftige folk. Turnus er normalt 14 dage ude og 14 dage fri. God løn.

Negativ kommentar

Rederiet kæmper lidt med at finde ud af hvad det vil og hvordan. Ofte skiftes der retning og det giver lidt uro. Ofte skiftes der ud i den øverste ledelse i rederiet.

Evaluering

Positiv kommentar

Det eneste gode at sige om virksomheden er vel fællesskabsfølelsen ombord.

Negativ kommentar

Som den dygtige medarbejder bliver man udnyttet og kastet rundt i diverse afdelinger ombord.

Evaluering

Positiv kommentar

Der ikke noget der er godt her.

Negativ kommentar

Har jobbe deri 3 år