Erhvervsstyrelsen

Gem
Erhvervsstyrelsen
Erhvervsstyrelsen søger en ambitiøs forretningsspecialist til forvaltningen og udviklingen af Det Centrale Virksomhedsregister (CVR)

Erhvervsstyrelsen, København

Har du lyst til at få praktisk erfaring med forvaltning af Erhvervsstyrelsens kerneregister og registreringsløsninger? Vil du have mulighed for faglig fordybelse og samtidig arbejde bredt inden for dit fagområde, herunder med digitale processer? Så er du måske vores nye medarbejder i Team Registerforvaltning i Erhvervsstyrelsen i København.

Team Registerforvaltning i Erhvervsstyrelsen søger udadvendt forretningsspecialist, der har lyst til at arbejde med forvaltningen af Erhvervsstyrelsens kerneregister, registreringssystemer og distribution af virksomhedsdata. Vi har i teamet ansvaret for Det Centrale Virksomhedsregister (CVR), Register for udenlandske tjenesteydere (RUT) og en række af styrelsens registreringssystemer.

Gem
Erhvervsstyrelsen
Erhvervsstyrelsen i Silkeborg søger medarbejdere til økonomiske analyser og evaluering inden for erhvervsfremme

Erhvervsstyrelsen

Er du tal- og analysestærk og har erfaring med økonomidata, økonomiske analyser, effektmålinger, evalueringer og business intelligence? Og motiveres du af at understøtte datadrevne beslutninger og afrapporteringer med bundsolide analyser i tæt samarbejde med kolleger og eksterne samarbejdspartnere? Så har du fundet det rigtige opslag.

Erhvervsstyrelsen i Silkeborg arbejder for at fremme vækst og erhvervsudvikling i hele Danmark. Vi er inde i en stærk udvikling og har brug for flere kræfter til at styrke det data- og analysemæssige grundlag for at forberede, forvalte og følge op på de erhvervsrettede indsatser, som Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse m.fl. igangsætter til gavn for virksomhederne i hele Danmark.

Vi er ca. 95 medarbejdere og er en del af Erhvervsstyrelsen. Arbejdsstedet er Silkeborg.

Gem
Erhvervsstyrelsen
Cyber- og informationssikkerhedsmedarbejder

Erhvervsstyrelsen, København

Vil du være med til at sikre et højt sikkerhedsniveau i Erhvervsstyrelsen? Har du lyst til at udvikle dig fagligt og personligt i en spændende hverdag, hvor fokus vil være på at vedligeholde og forbedre informationssikkerheden på tværs af styrelsen? Så er du måske vores nye kollega i Erhvervsstyrelsens interne it-afdeling.

Du vil blive ansat i team it-service, der overordnet har ansvaret for at supportere, drifte og konstant udvikle Erhvervsstyrelsens it-infrastruktur. Du vil indgå i vores it-sikkerhedsteam, som består af tre medarbejdere og to studenter. Teamet har blandt andet ansvaret for den organisatoriske implementering og vedligeholdelse af gældende standarder, retningslinjer og politikker på området. Sammen sætter vi rammerne for og definerer sikkerhedsniveauet på tværs af styrelsen.

Gem
Erhvervsstyrelsen
Dygtig juridisk studentermedhjælper til "internt advokatkontor" med særligt fokus på COVID-19 kompensationsordningerne

Erhvervsstyrelsen, København

Er du en dygtig stud.jur. med drive og appetit på faglige udfordringer? Bliver du motiveret af at finde løsninger på komplekse juridiske problemstillinger? Og vil du være med til at sikre høj juridisk kvalitet i forbindelse med løsningen af den samfundskritiske opgave vedrørende COVID-19-kompensationsordningerne?

Så er du måske vores nye student i Team Jura COVID!

Team Jura COVID i Erhvervsstyrelsen fungerer som en del af styrelsens ’interne advokatkontor’ med særligt fokus på de erhvervsrettede COVID-19-kompensationsordninger. Team Jura COVID er en stabsfunktion, der betjener direktionen, chefgruppen samt resten af styrelsen med kvalificeret juridisk rådgivning specifikt vedrørende COVID-19-kompensationsordningerne og kompensationsspecifikke spørgsmål og problemstillinger.

Gem
Erhvervsstyrelsen
To medarbejdere til optimering og videreudvikling af Erhvervsstyrelsens Intelligente Kontrolplatform (IKP) og Sikkerhedskomponenten (Sector9)

Erhvervsstyrelsen, København

Ønsker du at indgå i et samarbejde med fagligt kompetente kollegaer og leverandører, om vedligeholdet og videreudviklingen af to af Erhvervsstyrelsens centrale systemer?

Vi søger to samarbejdsorienterede og selvstændige medarbejdere, der skal bidrage til at understøtte vedligeholdet af IKP og Sector9. IKP er den platform som styrelsens Machine Learning modeller afvikles i. Brugen af Machine Learning er tiltagende i Erhvervsstyrelsen, og resultaterne fra Machine Learning gør at svigagtige virksomheder opdages i tide og kan udsættes for øget kontrol.

Som Application Manager i Erhvervsstyrelsen, vil dit arbejde bestå af en række forskelligartede opgaver og ansvarsområder, alle centreret omkring vedligeholdet af styrelsens sikkerhedsløsning og kontrolplatform, der begge driftes containerbaseret i kubernetes.