Sanistål A/S

Gem
Sanistål A/S
Saniståls centrallager i Billund søger medarbejdere til aftenhold med truckcertifikat B

Sanistål A/S, Billund

Vi er altid på udkig efter nye kolleger og har specifikt brug for medarbejdere med truckcertifikat til vores aftenhold. Vagterne på aftenhold ligger i tidsrummet kl. 12-20 eller kl. 13-21.

Vi søger dig der er grundig og stabil, og som vil være med til at sikre høj leveringssikkerhed til vores kunder.

Du skal have truckcertifikat B og meget gerne erfaring med pluk af varer fra lager, emballering og forsendelse. Du er ansvarlig og kan arbejde selvstændigt med dine opgaver. Det er vigtigt at du har en systematisk, praktisk og løsningsorienteret tilgang til opgaverne.

Sanistål A/S
Gem
Sanistål A/S
Intern sælger til salg af flowteknik og transmissioner til professionelle kunder

Sanistål A/S, Silkeborg, Åbyhøj Vejle eller Vallensbæk

Vi er i en rivende udvikling og har brug for dig, der har teknisk knowhow, et kommercielt mindset og en generel forståelse for kundens behov når det gælder flowteknik og transmissioner

Vi søger en intern sælger med produktkompetencer til at servicere vores professionelle kunder indenfor produktområderne flowteknik og transmission. Du vil blive en dedikeret intern ressource og vil få et tæt samarbejde med vores eksterne salgskonsulent indenfor området, hvor vi har en førende markedsposition. Vi forventer, at du selvstændigt kan tage ansvaret for at understøtte kundeprojekter og er dygtig til at få klarlagt kundens reelle behov, så vi kommer i mål med ordren.

Du får en spændende stilling, hvor dagligdagen bl.a. vil bestå af salg, tilbudsgivning og forbedring af processer, og hvor du har stor mulighed for at præge den fortsatte udvikling af området.

Sanistål A/S
Gem
Sanistål A/S
Intern sælger med svejseteknisk baggrund

Sanistål A/S, Silkeborg, Åbyhøj, Vejle eller Vallensbæk

Har du det, der skal til for at give vores kunder en service ud over det sædvanlige, og har du lyst til at være en del af et kompetent og engageret team – så er det dig vi søger!

Vi søger en intern sælger med kompetencer til at vejlede vores professionelle kunder indenfor svejsetekniske produkter. Som intern sælger møder du vores kunder på telefonen og via mail og dagligdagen vil bestå af bl.a vejledning, tilbudsgivning samt salg af produkter og løsninger der er værdiskabende for kunderne.

Du vil få en vigtig rolle med at servicere og udvikle specifikke kunder i samarbejde med kollegerne og de eksterne salgskonsulenter. I rollen vil du blive ”go to girl/guy” for dine andre kolleger i Sanistål, når det gælder sparring om produktvalg indenfor det svejsetekniske område samtidig med, at du får mulighed for at præge udviklingen indenfor området.

Sanistål A/S
Gem
Sanistål A/S
Butikssælger indenfor produktområdet VVS til håndværkerbutikken i Haderslev

Sanistål A/S

Der er fuld fart på hos os og vi søger Danmarks skarpeste butikssælger. En der sætter ære i at have den daglige kontakt til kunderne og kan forstå kundernes behov i en større sammenhæng, og dermed tilbyde de rette løsninger.

Vi søger en ny kollega, der har lyst til at være med til at sætte sit præg på Sanistål-butikken i Haderslev. I butikken arbejder vi med alle Saniståls forskellige kundesegmenter indenfor Byggeriet og Industrien med VVS og VA som omdrejningspunkt for vores sortiment.

Du bliver en del af et mindre men stærkt butiksteam med et højt fagligt kompetenceniveau. Vi har et tæt og godt samarbejde på tværs af Saniståls 34 butikker og med vores eksterne salgskonsulenter. Sammen tager vi ansvar for at være værdiskabende for vores kunder.

Sanistål A/S
Gem
Sanistål A/S
Butikssælger indenfor produktområdet VVS til håndværkerbutikken i Søborg

Sanistål A/S

Der er fuld fart på hos os, og vi søger Danmarks skarpeste butikssælger. En der sætter ære i at have den daglige kontakt til kunderne og kan forstå kundernes behov i en større sammenhæng, og dermed tilbyde de rette løsninger.

Vi søger en ny kollega, der har lyst til at være med til at sætte sit præg på Sanistål-butikken i Søborg. I butikken arbejder vi med alle Saniståls forskellige kundesegmenter indenfor Byggeriet og Industrien med VVS og VA som omdrejningspunkt for vores sortiment.

Primære arbejdsopgaver

  • salg til kunder ved disk og på telefon
  • betjene og vejlede kunder i butikken
  • kampagner og koncepter - salg og opsætning i butik
Sanistål A/S
Gem
Sanistål A/S
Servicetekniker til vores centrallager i Billund

Sanistål A/S

Vi søger dig, der udfører service og vedligehold i topklasse, til reparation og vedligehold af vores maskinpark samt andet forefaldende arbejde på en af Danmarks største lagerfaciliteter.

Vi søger dig, som er grundig, systematisk og har erfaring med servicering og vedligeholdelse af maskiner.

Du vil primært arbejde med vedligeholdelse og reparationer af den maskinpark, der sikrer at vores anlæg kører optimalt og driftssikkert. Derfor er det også vigtigt, at du har erfaring med planlægning og udførelse af vedligeholdelsesplaner.

Sanistål A/S
Gem
Sanistål A/S
Saniståls centrallager i Billund søger medarbejdere til aftenhold med truckcertifikat B

Sanistål A/S

Vi er altid på udkig efter nye kolleger, og har specifikt brug for medarbejdere med truckcertifikat til vores aftenhold. Vagterne på aftenhold ligger i tidsrummet kl. 12-20 eller kl. 13-21.

Vi søger dig der er grundig og stabil, og som vil være med til at sikre høj leveringssikkerhed til vores kunder. Du skal have truckcertifikat B og meget gerne erfaring med pluk af varer fra lager, emballering og forsendelse. Du er ansvarlig og kan arbejde selvstændigt med dine opgaver. Det er vigtigt at du har en systematisk, praktisk og løsningsorienteret tilgang til opgaverne.

Sanistål A/S
Gem
Sanistål A/S Ekstern sælger til VA-projektteam i Midt-/Vestjylland

Sanistål A/S

Til vores stærke distrikt i Midt-/Vestjylland søger vi endnu en dygtig kollega. Vi er i rivende udvikling og har travlt. Er du den, vi søger?

Vi søger en kommercielt stærk sælger med en solid erfaring og gode relationer til entreprenør- og byggebranchen. I jobbet skal du bruge din solide viden om VA- og entreprenørområdet til at rådgive kunderne i valg af de bedste løsninger til deres VA-projekter.

Dine primære arbejdsopgaver og ansvar bliver:

  • vedligeholdelse og optimering af salg til eksisterende kunder
  • afdækning og opsøgning af nye potentielle kunder
  • arbejde målrettet med anlægsprojekter i salgsdistriktet