Sanistål A/S

1.831 følgere

Sanistål A/S

(Ingen evalueringer)

Er du – eller har du været – ansat hos Sanistål A/S?

Så kan du evaluere arbejdspladsen – 100% anonymt.

Sanistål A/S som arbejdsplads

(Ingen evalueringer)



Kategorier

Ledelse
Kultur og mening
Karrieremuligheder
Belønning
Arbejdsmiljø og balance
Samarbejde og relationer

Er du eller har du været ansat hos Sanistål A/S?

Som nuværende eller tidligere ansat kan du også fortælle, hvad du synes om at arbejde hos Sanistål A/S.
Husk, at selvom du er logget ind, er din evaluering 100% anonym over for arbejdsgiver.

Jo sjovere det er at gå på arbejde, og jo bedre vi har det med hinanden, jo større resultater opnår vi som virksomhed. Det er vores helt klare filosofi – det vil du mærke med det samme. I Sanistål har vi intet kendskab til Janteloven og får det med garanti heller aldrig. For os er gensidig respekt og tillid altafgørende. Tonen er fri og venskabelig, vi er fleksible og nede på jorden – og vi er rigtig gode til at bruge hinanden.

Vi tænker positivt og ser muligheder frem for begrænsninger. Vi hjælper og roser hinanden og har en korpsånd uden mage. ”Mere end du tror” er vores interne livsfilosofi og baserer sig på at overraske positivt. ”Mere end du tror” er, hvad vi er i Sanistål. Både sammen og hver for sig. Det minder vi konstant hinanden om.

Med et job hos Sanistål får du masser af udfordringer og karrieremuligheder. Selvom du er ny, bliver du ikke skånet. Du er her, fordi vi har brug for dig, så du vil få et personligt ansvar fra dag ét.


Det er godt at arbejde i Sanistål. Det viser vores årlige medarbejdertilfredshedsanalyse. Vores medarbejdere opfatter Sanistål som en attraktiv, ansvarlig og udviklende arbejdsplads. Tilfredshedsanalysen er et vigtigt redskab og giver et godt overblik over de områder, hvor tilfredsheden er høj, og hvor der evt. er udfordringer.

Et sundt arbejdsmiljø, spændende uddannelser via vores egen Sanistål-skole, sportsstævner, årlige medarbejdertræf, individuelle og fælles resultater er med til at skabe motivation, højne tilfredsheden og styrke sammenholdet.


Sanistål bygger på en stærk kundeorienteret kultur, og uanset hvor vi møder kunderne – i det personlige salg, online eller i butikkerne – ønsker vi hver dag at bevise, at det er den menneskelige faktor, der gør forskellen. Vi tror på, at man kan mere, end man tror, når man satser på kvalitet – og på hinanden.

Sanistål er Danmarks førende grossist til byggeriet og industrien med et komplet produktsortiment inden for stål og metaller, VVS og VA, værktøj, Carl F, teknik, elteknik, befæstelse, kemi og forbrugsvarer samt personligt udstyr. Som en nytænkende grossist er vi altid klar til at udfordre og skabe nye indkøbs-, kompetence- og logistikkoncepter, som udvikler vores kunders konkurrencekraft.

Vi er 1500 medarbejdere i Sanistål-koncernen og er én stor international familie. Ud over et landsdækkende butiksnet i Danmark er Sanistål også repræsenteret i Baltikum, Tyskland og Polen.

Annoncestatistik for Sanistål A/S

Her kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra Sanistål A/S. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.


Adresse

Sanistål A/S
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
http://www.sanistaal.dk/

Kort