Ahlsell

Vi gør det nemmere at være professionel

Ahlsell er for alle dem, der fremstiller, installerer, bygger, reparerer og vedligeholder i industrien og byggeriet.

Som kundernes faglige allierede tager vi ansvar for at hjælpe vores kunder i en verden, hvor den eneste konstant er forandring. Med vores leverandører i ryggen er vi altid på forkant, så vi sammen med vores kunder kan reagere på ændrede krav og nye regler – og gøre smartere processer og bæredygtige muligheder til ny vækst.

Ahlsell har koncernkontor i Stockholm, Sverige, og er til stede i otte lande med flere end 300 butikker og 7500 medarbejdere. Dermed er Ahlsell Nordens største distributør inden for af installationsprodukter, værktøjer og forsyninger til professionelle.

I Danmark har vi hovedkontor i Aalborg og Vallensbæk , 26 butikker og 11 selvbetjeningsbutikker.

Ansvarlighed, Åbenhed og Enkelhed er vores værdier

Uafhængig af hvem vi er, og hvor vi arbejder i Ahlsell, så hjælper værdierne ansvarlighed, åbenhed og enkelhed os med at bygge en mere konkurrencedygtig organisation og en stærkere Ahlsell-kultur.

Vores værdier beskriver, hvordan vi arbejder sammen og forholder os til hinanden. Værdierne er de grundlæggende elementer, som hjælper os med at træffe beslutninger. De fortæller hvem vi er og gør det enkelt for vores ansatte, kunder og leverandører at forstå, hvordan vi gør forretning.

Den bedste tid i dit arbejdsliv

Mange af os har forskellige arbejdspladser gennem livet. Vi har en ambition om, at din tid i Ahlsell, skal være den bedste tid i dit arbejdsliv, når du engang ser tilbage på dit arbejdsliv.

  • Det skal være trygt og sjovt at arbejde i Ahlsell, og vi skal føle, at vores arbejde giver mening.
  • Vi tror på, at når vi har glade medarbejdere, så kan vores kunder mærke det, når de handler med os, og vi kan hjælpe dem endnu bedre.

Vores værdier guider os i hverdagen, som en slags moralsk kompas, og når vi alle gør os umage for hver dag at leve op til værdierne og bidrage til et godt arbejdsmiljø, så tror vi på, at vi kan lykkes med at skabe den bedste tid i dit arbejdsliv.