Kyocera Unimerco Fastening A/S

Kyocera Unimerco Fastening A/S

KYOCERA UNIMERCO Fastening A/S er Danmarks førende leverandør af befæstelsesværktøj, som markedsføres i TJEP-brandet.

Gennem mere end 50 år har vores dygtige medarbejdere udvalgt og udviklet de mest brugervenlige og effektive værktøjer til befæstelse. I et tæt samarbejde med forhandlere sikres professionel rådgivning om de enkelte produkter, tilbehør, anvendelse og vedligehold.

Vi har hovedsæde i Sunds ved Herning og er ca. 60 medarbejdere. Vi har et ungt miljø og arbejder i et højt tempo – og der er altid plads til et grin.

Vi har lokale eksterne salgsafdelinger i Sverige, Tyskland og Frankrig mens alle vores interne salgsfunktioner fysisk er placeret i Sunds. Vores hverdag er derfor præget af en international atmosfære.

”Arbejdet er ikke alt, men vi tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse"

De bedste kolleger

Vi er ambitiøse og engagerede og står sammen om at skabe gode resultater – men vi går aldrig på kompromis med respekten for hinanden, det samfund vi er en del af og vores miljø.

Arbejde er ikke alt, men vi tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse. Vi serverer sunde måltider i vores medarbejderrestaurant, har en overskudsdelingsordning, fitness rum og fysioterapeut m.v. – men ved også, at det kun er noget værd, hvis du hver dag møder dygtige, humørfyldte og forskellige kolleger og ledere, som ser dig, støtter dig og stiller krav i et motiverende samarbejde.

Efter arbejde kan du møde dine kolleger i en af vores mange klubber og dyrke din interesse for bl.a. cykling, yoga, jagt, golf, multimedia, motorsport og meget mere.

”Ægte arbejdsglæde smitter simpelthen af på både kolleger og kunder”

Indsigt og udvikling

Vi er midt i en spændende og international ekspansion med store vækstplaner og med den finansielle styrke og organisationen til at realisere dem. Vi skal vokse både organisk og via opkøb.

Det giver muligheder for udvikling - også internationalt. Hvis du har vist, at du kan og vil – og er klar til mere plads, mere ansvar eller bare lidt anderledes udfordringer - så finder vi gerne dit nye job i koncernen eller aftaler den uddannelse, der skal løfte dig yderligere.

Vi arbejder i ét åbent landskab og vores indretning er inspireret af tanken om den gamle landsby, hvor alle kender alle og forstår og respekterer hinandens funktioner og personligheder. Det giver sammenhold, plads til den enkelte og et rigtig godt arbejdsmiljø.

Sammen med en flad organisationsstruktur, fuld information om alle forhold og et stort ønske om hele tiden at blive bedre, så skaber det et godt fundament for optimal vidensdeling og hurtige beslutninger– os så giver det dig indsigten og råderummet til at gøre det, du er bedst til.

”Dygtige, interesserede, ansvarlige og humørfyldte medarbejdere er det vigtigste for vores fortsatte fremgang og arbejdsglæde”

Lær os at kende

Virksomheden er en del af KYOCERA UNIMERCO koncernen, som blev grundlagt i Danmark i 1964 under navnet UNIMERCO. I 2011 blev alle aktiviteter overtaget af japanske KYOCERA. Det har skabt en endnu stærkere virksomhed med et udvidet produktprogram, et stort netværk af selskaber og forhandlere i hele verden, samt en ambitiøs vækstplan. Se mere om koncernen påwww.kyocera-unimerco.dk

Hvis du vil lære os nærmere at kende, så læs mere på:


tjep.dk, Kyocera-Unimerco.com, Kyocera-Unimerco.dk og eller kontakt HR-afdelingen