GaveFabrikken A/S

Gem
GaveFabrikken A/S
Økonomimedarbejder søges til Skandinaviens største gaveleverandør

GaveFabrikken A/S, Valby

Du bliver en del af administrationen og økonomiafdelingen, hvor du kommer til at arbejde med kreditor-/debitor- og finansbogholderi, dog med hovedvægt på kreditorbogholderi, ordrebehandling samt forskellige andre regnskabsmæssige opgaver.

Dine opgaver vil være af både udfordrende såvel som mere rutinepræget karakter, og funktionen kræver, at du hurtigt bliver selvkørende. Opgaverne og arbejdspladsen bærer præg af stor tillid og kræver en person, som trives med en høj grad af fortrolighed. Der vil også forekomme en række forskellige opgaver af administrativ karakter, som bidrager til at gøre hverdagen alsidig og spændende.

Arbejdsopgaver bliver:

  • Ordrebehandling, herunder behandling af fakturering af salgsordrer
  • Kreditorstyring, herunder registrering af fakturaer samt betalinger heraf
  • Daglig registrering af ind-og udbetalinger og diverse posteringer
  • Løbende afstemning af kontoudtog
GaveFabrikken A/S
Gem
GaveFabrikken A/S
Afdelingsleder for support søges til Skandinaviens førende gaveleverandør

GaveFabrikken A/S, Valby

Er du på udkig efter en stilling, hvor du kan bruge og udvikle dine lederevner inden for support både internt og eksternt, samtidig med at du bidrager til den fortsatte vækst og succes i GaveFabrikken A/S?

Du formår gennem din person at skabe glæde og overblik sammen med vores medarbejdere. På den anden side er du en god kommunikator, som har sans for salget, når vores kunder skal kontaktes og serviceres. Du trives med et højt aktivitetsniveau med mange bolde i luften, og du formår at arbejde selvstændigt og lede medarbejdere med en høj detaljegrad.

Du vil få et spændende job i en branche i udvikling, hvor du får mulighed for at præge og bidrage til den fortsatte vækst og succes i GaveFabrikken.

GaveFabrikken A/S