Benify

Gem
StudentConsulting Danmark ApS Dansk-svensktalende kundeservicemedarbejder med teamlederansvar

StudentConsulting Danmark ApS søger for Benify i København

Nu søger vi en dansk- og svensktalende teamleder til vores Kundeservice. Er du omhyggelig, effektiv og elsker at arbejde i et højt tempo? Trives du også med at veksle mellem at arbejde i teams og selvstændigt? Så kan du være vores næste medarbejder!

I rollen som teamleder i Kundeservice, får du ansvaret for at lede et lille team, som foruden dig selv består af en fuldtidsmedarbejder og studentermedhjælper. Derudover skal du, på lige fod med dine medarbejdere, besvare telefonopkald, chatbeskeder og mails fra medarbejderne hos vores kunder i Danmark og Sverige.

Dine arbejdsopgaver

  • Teamlederansvar
  • Besvare mails, chatbeskeder samt telefonopkald fra vores kunder og deres medarbejdere
  • Guide medarbejderne i Benifys personalegodeportal
Gem
Benify
Customer Care Specialist - Tidsbegrænset

Benify, København

Benify har vokseværk og vi leder efter flere venner til vores fantastiske kundeservice. Er du serviceminded og effektiv? Kan du lide teamwork i et højt tempo? Så kan det være dig, vi leder efter!

Vi søger en Customer Care Specialist i en tidsbegrænset periode fra 1. september 2022 indtil 28. februar 2023 (ca. 15-20 timer om ugen). Du skal hjælpe med at besvare telefonopkald og mails fra medarbejdere hos vores kunder.

Det kan omhandle spørgsmål om bredbånd og hvornår produktet bliver leveret, til hvordan man udregner skattefordelen ved køb af mobiltelefon over sin bruttoløn. Du vil kort sagt blive ekspert på alt som vedrører administration af personalegoder.

Benify
Gem
Benify
Dansk- og svensktalende kundeservicemedarbejder med teamlederansvar

Benify, København

Hos Benify brænder vi for at hjælpe vores kunder med at tiltrække, belønne og forstærke virksomhedernes employer branding. Siden 2004 har mennesker været den vigtigste del af det, som i dag er Benify – en hurtigvoksende HR-tech-virksomhed.

I rollen som teamleder i kundeservice får du ansvaret for at lede et lille team. Derudover skal du, på lige fod med dine medarbejdere, besvare telefonopkald, chatbeskeder og mails fra medarbejderne hos vores kunder i Danmark og Sverige. Det kan omhandle spørgsmål om bredbånd, og hvornår produktet bliver leveret, til hvordan man udregner skattefordelen ved køb af mobiltelefon over sin bruttoløn.

Benify