ADP – Associated Danish Ports A/S

Gem
ADP – Associated Danish Ports A/S
Kranførerlærling søges til ADP A/S i Nyborg

ADP – Associated Danish Ports A/S

Er du vild med store maskiner, og har du teknisk snilde? Og synes du i øvrigt at livet på en havn er spændende? Så er du måske vores nye lærling som kranfører på Nyborg Havn.

I ADP er det altafgørende for os, at vi hver dag kan tilbyde de bedste services 24/7/365 med en stærk og professionel medarbejderstab. I takt med den fortsatte udvikling i aktiviteterne på Nyborg Havn søger vi en mødestabil og serviceminded kranførerlærling. Som vores nye kranførerlærling bliver du en del af et team på fem engagerede kolleger, der hver dag arbejder med flere forskellige kran-, vedligehold- og transportopgaver. Du vil ind imellem også komme til at løse opgaver på Fredericia Havn.

Du bliver uddannet til faglært kranfører og arbejder hovedsageligt med vores havnekraner for lastning og losning af skibe.

ADP – Associated Danish Ports A/S
Gem
ADP – Associated Danish Ports A/S
Facility-assistent med el-teknisk baggrund

ADP – Associated Danish Ports A/S, Fredericia

Råder du over et stort teknisk overblik, og har du styr på elektriske installationer og brandanlæg? Så er det måske dig, vi søger til vores voksende facility-afdeling.

ADP A/S søger en dygtig og alsidig facility-assistent med el-teknisk baggrund til en spændende og afvekslende stilling i vores facility-team. Som medarbejder i facility skal du arbejde sammen med kolleger på tværs af faggrupper og ansvarsområder, og du vil få en stor berøringsflade med vores kunder.

I stillingen som el-teknisk facility-assistent vil du få opgaver inden for følgende områder:

  • Almen drift og vedligehold af tekniske installationer på vores faciliteter
  • Drift af brand- og sprinkleranlæg
  • Vedligehold af adgangskontrol og alarmsystemer
ADP – Associated Danish Ports A/S