Eurofins VBM Laboratoriet A/S

Gem
Eurofins VBM Laboratoriet A/S Receptionist med stort smil og højt serviceniveau

Eurofins VBM Laboratoriet A/S, Aabybro

Er du en serviceminded person med masser af gåpåmod? Er du glad for et arbejde med ansvar og arbejder du effektiv? Så er du vores nye receptionist i Aabybro.

Som receptionist vil du få en hverdag fyldt med mangeartede opgaver. Du vil have en helt særlig plads, hvor du vil være den første vores gæster møder. Derudover, vil du også have en bred kontaktflade og servicere hele sitet. Derfor søger vi en der forstår vigtigheden af at levere god service og være imødekommende.

Din faste arbejdsplads vil være i receptionen, og dine primære arbejdsopgaver er:

 • At passe reception, telefon og tage imod gæster
 • Fakturere i Axapta
 • Håndtering af indkomne kundeopkaldt ift. bestilling af emballage samt afhentning af prøver
Eurofins VBM Laboratoriet A/S
Gem
Eurofins VBM Laboratoriet A/S Geotekniker/tekniker

Eurofins VBM Laboratoriet A/S, Rødovre

Eurofins VBM Laboratoriet A/S i Rødovre søger en tekniker eller geotekniker til en fuldtidsstilling i afdelingen for geoteknik.

Herudover kan der forekomme arbejdsopgaver i vores geotekniske laboratorium, alt efter hvordan belastningen er i felten.

Hos os har du mulighed for at præge hverdagen, hvad enten det angår idéer til nye arbejdsområder samt brug af ny teknologi eller andre tiltag til gavn for både virksomhed og medarbejdere. Der er meget kort vej mellem ledelsen og medarbejderne og koblet med en uformel stemning, søger vi at få det meste ud af vores medarbejderes viden og ideer.

Eurofins VBM Laboratoriet A/S
Gem
Eurofins VBM Laboratoriet A/S Nyuddannet med naturvidenskabelig baggrund til VBM A/S

Eurofins VBM Laboratoriet A/S, Aabybro

Er du klar til hands-on laboratorie- og optimeringsarbejde? Har du et højt drive, nyder du planlægning og er du nysgerrig på nye udfordringer? Så har vi stillingen til dig!

Du får nu muligheden for at blive en del af verdens største laboratorievirksomhed, der er med til at skabe et sikkert miljø. I denne spændende stilling er der, for den rigtige kandidat, rig mulighed for personlig og faglig udvikling. Hvis du har et drive til at vokse ind i en koordinerende rolle med ambitioner for mere, er dette den helt rigtige mulighed for dig!

Din hverdag bliver præget af opgaver så som:

 • Indgå i den daglige drift både i prøveforberedelsen og i GC-gruppen med prøvehåndtering og analysearbejde
 • Opfølgning på performance og KPI’er
Eurofins VBM Laboratoriet A/S
Gem
Eurofins VBM Laboratoriet A/S Laboratoriemedarbejder søges til prøvemodtagelse i Aabybro

Eurofins VBM Laboratoriet A/S

Vil du hjælpe med at redde vores miljø og blive en ”Superhero in labcoat” sammen med os? Så har vi stillingen til dig.

Som laborant/laboratorieassistent i vores jord-prøveforberedelse i Aabybro bliver du en del af et team på 4-5 mennesker, som arbejder sammen med kollegaer i hele huset. Du trives i en hverdag, hvor effektivitet og kvalitet går hånd i hånd i det daglige arbejde. I jordprøveforberedelsen registreres og klargøres jordprøver til at blive kørt på analyse-apparater, eller prøverne pakkes og sendes til underleverandører.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Håndtering af specialsager, problemsager, efterbestillinger
 • Modtagelse og prøveforberedelse af jordprøver – indgå i den daglige produktion
 • PID-målinger
Eurofins VBM Laboratoriet A/S
Gem
Eurofins VBM Laboratoriet A/S Engageret laborantpraktikant

Eurofins VBM Laboratoriet A/S, Rødovre

Hos Eurofins VBM Laboratoriet A/S i Rødovre søger vi på nuværende tidspunkt en dygtig og energisk laborantpraktikant med tiltrædelse hurtigst muligt.

Du vil blive en del af en af verdens største og mest ambitiøse laboratorievirksomheder, hvor du kan se frem til et spændende udviklings- og læringsforløb.

Hvis du har lyst til at arbejde på et laboratorium med de ovenstående værdier, hvor fleksibilitet, alsidighed, og troværdighed er i højsædet, er Eurofins VBM Laboratoriet A/S noget for dig.

Dine primære arbejdsopgaver vil indebære:

 • Vejtekniske laboratorieforsøg
 • Analyser indenfor betontilslag
 • Arbejde med og vedligehold af udstyr og maskiner, fx sigter, vibrationsbord og standard proctor
Eurofins VBM Laboratoriet A/S
Gem
Eurofins VBM Laboratoriet A/S Cand.polyt./scient. med mod på ledelse

Eurofins VBM Laboratoriet A/S, Aabybro

Er du klar til hands-on laboratorie- og optimeringsarbejde? Har du et højt drive, nyder du at tage ansvar og er du nysgerrig på ledelse? Så har vi stillingen til dig!

Du får nu muligheden for at blive en del af verdens største laboratorievirksomhed, der er med til at skabe et sikkert miljø. I denne spændende stilling er der, for den rigtige kandidat, rig mulighed for personlig og faglig udvikling. Hvis du ikke har tidligere ledelseserfaring, men har ambitioner om ledelse på sigt, er dette den helt rigtige mulighed for dig!

Vi søger en person med en naturvidenskabelig baggrund, gerne indenfor kemi, som vil blive en del af vores jord-laboratorium og som på sigt kan overtage teamleder-rollen for vores GC-gruppe. Denne gruppe er ansvarlig for vores analyseapparater (GC-FID og GC-MS) og for prøvens gang, fra den sættes på apparater til beregning af resultater, så de er klar til rapportering.

Eurofins VBM Laboratoriet A/S
Gem
Eurofins VBM Laboratoriet A/S Laborant

Eurofins VBM Laboratoriet A/S, Rødovre

Eurofins Miljø A/S er et af Danmarks største miljølaboratorier. Vi arbejder primært med kemiske og mikrobiologiske undersøgelser af vand, jord og luft og varetager det fulde forløb af en undersøgelse - fra den indledende planlægning, prøvetagning og gennemførelse af analyser til evaluering af resultaterne.

Vi tilbyder en laborantstilling med arbejde i vores geotekniske laboratorium . Arbejdet i laboratoriet indebærer fysisk prøvning på sten- og grusmaterialer for at afdække deres materialeegenskaber og derved anvendelighed til diverse byggeprojekter i hele landet. Prøverne er mange og prøvestørrelserne kan være store, og man skal derfor ikke være bange for at få sved på panden og snavs på tøjet.

Eurofins VBM Laboratoriet A/S