Boligforeningen VIBO

En lille del af noget større

Som almen boligforening ser vi med stolthed VIBO som en vigtig del af den danske velfærdsmodel. Vi tager ansvaret alvorligt, når vi hver dag arbejder for at alle har adgang til ordentlige boliger til en rimelig pris. Ligesom vi udfører boligsociale indsatser for at hjælpe dem, der har behov. Vi er en lille del af noget større, men tager samfundsansvar og løfter vores opgave med glæde og stolthed.

VIBO tør gå forrest

Selvom VIBO ikke er blandt de største boligselskaber, har vi musklerne til at være med forrest i kampen for at finde løsninger på nogle af tidens store udfordringer. Vandafledning, energioptimeringer, udvikling af nye boligbyggerityper og miks af generationer er eksempler på områder, som vi tager alvorligt og udvikler på. Det gør vi, fordi vi er ambitiøse og ønsker at fremtidssikre vores boliger.

Ambitiøse byggerier, der gør en forskel

VIBOs vision har aldrig været at bygge boliger i metermål. Det lader vi andre om. Vi ønsker at bygge spændende og interessante boliger, som kan danne rammen om et godt liv for beboerne. Gennem tæt samarbejde med både arkitekter og kommuner skaber vi boliger, som alle er stolte af at være en del af, og som beboerne trives i.

Kreativ genanvendelse af bygninger og materialer

Spændende ungdomsboliger i Samuels Kirke og gode ældreboliger i Fogedgården, hvor der tidligere var umulige 1-værelsesboliger. Det er to eksempler på boligprojekter, hvor vi tænker kreativt for at genanvende den eksisterende boligmasse i stedet for at rive ned og bygge nyt. Vi tør sætte handling bag vores ambitioner om bæredygtighed for at gøre det eksisterende byggeri bedre.

Vi lykkes sammen

Det gode samarbejde med respekt for hinandens kompetencer har høj prioritet hos os, fordi vi ved, at samarbejde er vejen til succes. Det gælder uanset om vi samarbejder med myndigheder, kommuner, realkreditforeninger eller andre professionelle spillere. Vi ved, at vi lykkes, når vi arbejder sammen.