Meggitt A/S

Gem
Meggitt A/S Ingeniør til servicering og udvikling af produktionen

Meggitt A/S, Kvistgaard

Vil du være med til at forbedre produktionen i en globalt førende virksomhed, der producerer komponenter til blandt andet Life Science industrien? Kan du søsætte nye projekter, men også få dem sikkert i havn? Så er dette måske dit næste job.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at understøtte den daglige drift samt at yde teknisk rådgivning til vores organisation. Men vi har også brug for, at du udfordrer vanetænkningen og videreudvikler vores teknologier og knowhow inden for produktionen.

Gem
Meggitt A/S Produktionsmedarbejdere

Meggitt A/S, Kvistgaard

Hvis du gerne vil være med til at levere høj kvalitet i samarbejde med resten af Meggitt-holdet, så venter vi spændt på at tage godt imod dig. Vi er en virksomhed med ca. 100 ansatte, der har eksisteret i mere end 50 år. Vi er lokalt funderet i Nordsjælland.

Som produktionsmedarbejder i vores InSensor-afdeling vil du bidrage til at producere keramiske komponenter af forskellig størrelse og udformning. Komponenterne indgår blandt andet i medicinsk udstyr som eksempelvis pacemakere.

Dine arbejdsopgaver vil være betjening og opstilling af maskiner samt kvalitetssikring af dit eget arbejde. Det er ikke et krav, at du har arbejdet med lignende udstyr før. Vi skal nok sørge for, at du får en grundig oplæring.