inforevision a/s

Gem
inforevision a/s
Senior Consultant til CFO-assistance

inforevision a/s, Søborg

Du har gennemslagskraft. Du er analytisk. Du scorer højt på både emotionel og logisk/matematisk intelligens. Kan du genkende dig selv i de egenskaber? Så kan stillingen som Senior Consultant i vores afdeling for Executive Interim være noget for dig.

Vi søger en erfaren kollega, der vil være med til at udvikle et forretningsområde i vækst, og som kan lide en udadvendt, afvekslende hverdag med spændende opgaver og stor selvstændighed. Du får samtidig mulighed for at præge videreudviklingen af de systemer, ledelsesværktøjer og rapporteringsmodeller, vores kunder benytter.

Nogle dage sidder du ude hos kunden og arbejder - andre dage klarer du opgaverne hjemmefra eller fra kontoret i Søborg. Din samlede opgaveportefølje vil variere både i antal af kunder, typer og kompleksitet, og du har en stor frihed til at strukturere og planlægge arbejdet.

inforevision a/s
Gem
inforevision a/s
Regnskabskonsulent

inforevision a/s, Søborg

Elsker du at have ansvaret for dine egne kunder? Trænger du til arbejdsdage med fleksibilitet og selvstændighed? Bliver du glad i låget over et engageret team, der sørger for, at du aldrig står alene? Ja? Jamen, så er det jo dig, vi leder efter!

inforevision søger en regnskabskonsulent med flere års erfaring fra bogholderi og lønadministration.

Som konsulent har du din egen kundeportefølje, som du selvstændigt tilrettelægger arbejdet for. Nogle dage sidder du ude hos kunden og arbejder - andre dage klarer du opgaverne hjemmefra eller fra kontoret i Søborg.

Du kommer til at arbejde med mange typer af opgaver indenfor bogholderi, herunder:

  • Bogføring og afstemninger
  • Periodebalancer og rapportering
  • Moms og afgifter m.v.
  • Klargøring af materiale til revisor
inforevision a/s