EffiMat Storage Technology A/S

Gem
HR-Business Financial Controller til international robotvirksomhed i vækst

HR-Business søger for EffiMat Storage Technology A/S i Odense

EFFIMAT er grundlagt i 2011 og har domicil i Odense. Der er p.t. beskæftiget 40 medarbejdere, og der forventes kraftig vækst i fremtiden. Virksomheden producerer fleksible opbevarings-, produktions- og distributionsløsninger og er repræsenteret globalt via et netværk af partnere inden for salg, integration og service.

Stillingen er nyoprettet, og som financial controller får du en aktiv rolle i udarbejdelse af økonomisk rapportering i virksomheden, herunder udarbejdelse af materiale til månedsrapportering og ledelsesmøder. Controlleren medvirker desuden ved udarbejdelsen af budgetter og regnskaber og følger proaktivt op på optimering af processer i økonomiafdelingen.

Med reference til økonomichefen indgår du i virksomhedens økonomifunktion, som p.t. består af fire medarbejdere.

Gem
HR-Business Product Manager til robotindustrien

HR-Business søger for EFFIMAT Storage Technology A/S i Odense

EFFIMAT har lagt en ambitiøs vækststrategi for de kommende år med udvidelse af både produktprogram og markedsområder. Til at understøtte denne vækst er der behov for en kompetent og initiativrig Product Manager med interesse og forståelse for såvel teknik som markedsføring.

Opgaverne er meget alsidige og med bred kontaktflade i hele organisationen. For den nye Product Manager indebærer det bl.a.:

  • Identifikation af nye behov på markedet
  • Direkte deltagelse i det daglige udviklingsarbejde med stor indflydelse på hele processen fra ide til færdigt produkt
  • Udarbejdelse af specifikationer for nye produkter