SOSU H København

Gem
SOSU H København
Bogholder til Danmarks største SOSU-skole

SOSU H København

Er du den omhyggelige bogholder, der kan de klassiske bogholderopgaver på rygraden? Vil du gerne udvikle dig fagligt og udvide dine arbejdsområder? Så er du måske vores nye kollega i SOSU H's bogholderi.

Din fornemmeste opgave bliver at sikre den daglige drift af SOSU H's bogholderi i samarbejde med gode og erfarne kolleger.

Du bliver en del af vores resurseteam, der blandt andet løser opgaverne omkring bogholderi, løn og controlling. Selvom vi hver især har vores ansvarsområder, lægger vi stor vægt på at samarbejde, dele viden og i det hele taget hjælpes ad med at nå vores opgaver. Vi arbejder i fællesskab på at forenkle vores arbejdsgange.

Du vil også få en stor kontaktflade til hele organisationen for at løse vores opgaver og sikre effektive arbejdsgange.

Gem
SOSU H København
Indkøbskoordinator til Danmarks største SOSU-skole

SOSU H København, København, Brøndby, Herlev eller Hillerød

Brænder du for udviklingsopgaver, og kan du føre forandringer ud i livet? Er du en stærk koordinator, og ser du udfordringer i at strukturere og effektivisere arbejdsgange? Så er du måske SOSU H's nye indkøbskoordinator!

Som indkøbskoordinator får du en central rolle i etablering og konsolidering af en indkøbsorganisering, der understøtter SOSU H's indkøbspolitik. Målet er at effektivisere vores indkøbspraksis, og du skal følge op på målsætninger og handleplaner og sikre compliance med gældende lovgivning.

Du skal koordinere indkøb på tværs af vores afdelinger og følge op på indkøbspraksis lokalt. Indkøbspraksis skal analyseres, og der skal igangsættes forandringer både centralt og lokalt i organisationen.

Gem
SOSU H København
Allround controller til Danmarks største SOSU-skole

SOSU H København, København, Brøndby, Hillerød

Søger du nye udfordringer og en arbejdsplads med højt til loftet? Vil du have en central rolle i udviklingen af vores controllerfunktion? Så er du måske SOSU H's nye controller!

Da vi har oplevet stor vækst de seneste år, har vi brug for at styrke og udvikle økonomifunktionen med en ny controller. Som vores nye kollega vil du få en nøglerolle i arbejdet med at opbygge og vedligeholde vores budget- og rapporteringsmodeller i Excel og PowerBI. Sammen med dine kolleger i økonomiafdelingen vil du være med til at sikre rettidig og korrekt økonomirapportering internt og eksternt samt kvalitetssikre og udbygge controllerfunktionen.

Derudover vil dine opgaver blandt andet komme til at omfatte:

  • Kvartals- og årsrapportering samt løbende ledelsesrapportering
  • Udarbejdelse budgetter, elev- og lønprognoser samt opfølgning på disse
Gem
Koordinator for simulation og SKILLS på Danmarks største SOSU-skole
Er du optaget af hvordan simulationsbaseret undervisning støtter elevernes læring?
SOSU H Brøndby, Brøndby
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Innovativ projektleder - Studiezoner på SOSU H
Har du kreative ideer til hvordan vi kan indrette inspirerende og tiltrækkende skolemiljøer, der formidler viden og faglighed?
SOSU H, København V
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Underviser til dansk, dansk som andet sprog (DSA) og engelsk – SOSU H Hillerød
Har du lyst til at undervise anvendelsesorienteret rettet imod det SOSU-faglige felt?
SOSU H Milnersvej, Hillerød
Jobcenter
Indrykket: