Babcock & Wilcox A/S

Evaluering

Positiv kommentar

Genrelt gode kollegaer.

Negativ kommentar

HR afdeling har ikke styr på hvilke fagområder der er dækket af overenskomst. Der har ikke været lønstigninger eller forhandleinger i mere end 2 år. Der er manglende anderkendelse for ens arbejde. Alt skal godkendes af amerikanerne. Ringe muligheder for personlig og faglig udvikling i form af kurser. Stor arbejdsbyrde i visse afdelinger, uden mulighed for hjælp. Der er stor forskel på ledelsen i de forskellige afdelinger. Dårlig lønninger for visse grupper. Til tider en hård tone i mellem kollegaer, muligvis pga. for stor arbejdsbyrde.

Evaluering

Positiv kommentar

Spændende område at arbejde i med mange internationale kontakter.

Negativ kommentar

Manglende opbakning fra organisationen, ledelsen virker underligt afkoblet fra medarbejderne og strategi er mere end uklar. Mange virker ude af stand til at beslutte noget, måske lidt skræmt af den amerikanske ledelse, indimellem lader det til at man næsten ønsker at skille sig af med videnstunge medarbejdere og erstatte dem med udenlandske konsulenter uden branchekendskab, men med tårnhøje lønninger, bliver svært at håndtere de store ordrer man forventer og som man har behov for for at overleve.

Evaluering

Positiv kommentar

Overordnet gode faciliteter, frokostordning, massage tilbud, mulighed for lånebil mm.

Negativ kommentar

En ledelse og HR afdeling, der på ingen måde havde styr på medarbejdernes trivsel. Dårlig kommunikation i forbindelse med både ansættelser og sygemeldinger.

Evaluering

Positiv kommentar

Godt samajde med de nærmeste kollegaer. Gode personalegoder.

Negativ kommentar

Stor udskiftning af ledelse. Uklare grænseflader imellem afdelinger.