OK Plus A/S

Gem
ontops ApS Er du vores nye forpagter i Kibæk?

ontops ApS søger for OK Plus A/S

Drømmer du om at være herre i egen butik, og drives du af spændende udfordringer samt en hverdag og indtjening, som du i høj grad selv er med til at præge – så er det nu, du skal læse videre!

Butikken ligger godt placeret på Møllegaardsvej ved Kibæk og i forbindelse med tankanlæg og vaskehal fra 2019. Butikken har spillehal og er pakkeudleveringssted for flere pakkeleverandører, hvilket gør butikken attraktiv ift. både kundestrøm og indtjening for den nye forpagter. Butikken har endvidere et fint café-område og gode faciliteter til produktion af mad, hvilket afspejles i en stor bespisningsomsætning.

Du er købmand til fingerspidserne og har kunderne i fokus, men har samtidig flair for convenience. Det er en forudsætning, at du har erfaring med mad- og måltidsløsninger. Du drives af at sætte nye ting i gang samt at få din butik til at vokse gennem tiltag og ideer, som kun du selv sætter grænserne for.

Gem
ontops ApS Forpagter søges til OK Plus i Haslev

ontops ApS søger for OK Plus A/S

Drømmer du om at være herre i egen butik, drives du af spændende udfordringer, samt en hverdag og indtjening, som du i høj grad selv er med til at præge, så er det nu du skal læse videre!

Butikken har stor spillehal og er pakkeudleveringssted for flere pakkeleverandører, hvilket gør butikken attraktiv ift. både kundestrøm og indtjening for den nye forpagter. Butikken er solidt forankret i lokalmiljøet, med store boligområder tæt på og en del pendlertrafik. Butikken har med den rigtige person et stort potentiale for salg af bl.a. fastfood, bake-off brød, lækker Peter Larsen kaffe, gaveartikler samt konfekture.

Som ny forpagter overtager du en veldrevet butik med et stærkt dansk brand og koncept i ryggen og derudover rig mulighed for selv at byde ind med nye tiltag og ideer.