DBC

138 følgere

DBC som arbejdsplads

6 evalueringerKategorier

Ledelse
Kultur og mening
Karrieremuligheder
Belønning
Arbejdsmiljø og balance
Samarbejde og relationer

Er du eller har du været ansat hos DBC?

Som nuværende eller tidligere ansat kan du også fortælle, hvad du synes om at arbejde hos DBC.
Husk, at selvom du er logget ind, er din evaluering 100% anonym over for arbejdsgiver.

DBC (Dansk Bibliotekscenter A/S[1]) er et offentlig ejet aktieselskab, der blev grundlagt i 1991.[2] DBC producerer og leverer bibliografiske data og informationsydelser til de danske biblioteker, for eksempel DK5-systemet. DBC holder til i Ballerup og hed tidligere BiblioteksCentralen (BC).

DBC producerer og formidler bibliografiske data og informationsservices til de danske biblioteker via DanBib som er det fælles bibliografiske overbygningssystem for det samlede danske biblioteksvæsen og omfatter en fælles bibliografisk database over nationalbibliografien og over bestanden i alle danske biblioteker.

DanBib er både den nationale fælleskatalog og bibliotekernes digitale infrastruktur. Systemet omfatter også fælles funktioner vedrørende formidling af lånesamarbejdet, genbrug af bibliografiske data, verifikation samt gennemstilling til relevante udenlandske databaser.

Udover de centrale system for bibliotekerne giver portalen bibliotek.dk en direkte adgang for biblioteksbrugeren til at søge i nationalbibliografien og samtlige danske folkebibliotekers og forskningsbibliotekers materialer. Via portalen er det muligt at bestille materialer overalt i Danmark til hjemlån fra eget lokale bibliotek.

Dansk ISBN kontor, som administrerer danske ISBN med præfiks 87- (ISBN-10) og 978-87- (ISBN-13), er en del af Dansk BiblioteksCenter.

Wikipedia.org 08-05-2017

Annoncestatistik for DBC

Her kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra DBC. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.


Adresse

DBC
Tempovej 7-11
2750 Ballerup
http://www.dbc.dk

Kort


Opret virksomhedsprofil

Er du fra DBC? Så kan du rette profilen der beskriver virksomheden for de jobsøgende.