DEKRA A/S

Save
DEKRA A/S
Salgsudvikler til Marketing Growth Team

DEKRA A/S, Brøndby

Elsker du at sælge, motiveres du af at vinde og drive salgsudvikling, og har du lyst til at blive en del af et passioneret Marketing Growth Team?

Vi tror på, at der er store vækstmuligheder i flere af vores forretningsområder, og er derfor i gang med at etablere et nyt Marketing Growth Team, som skal samarbejde med 2 sælgere, der får ansvaret for at konvertere B2C og B2B leads til salg.

Til at etablere denne nye funktion, søger vi derfor 2 salgsudviklere, der brænder for at sælge og udvikle salgsfunktionen, som elsker at vinde og som har lyst til at tage vores Marketing Growth Team til nye højder.

DEKRA A/S
Check the job satisfaction:
Published:
Save
DEKRA A/S
Inspirerende underviser til disponentuddannelsen

DEKRA A/S

DEKRA Erhvervsskole har siden vores opstart for 5 år siden faglært knap 70 skarpe og kompetente lastbilchauffører til transportbranchen. Så nu er det tid til at lastbilchaufførerne skal kunne tage næste trin med ’Uddannelsen som kørselsdisponent inden for vejgods’ her på skolen. Derfor er vi fuld gang med at samle et stærkt team til at udvikle og opstarte uddannelsen i løbet af de næste måneder. Og her håber vi, netop du vil være en del af holdet.

Indholdet på disponentuddannelsen forgrener sig i to dele med ledelse og kommunikation på den ene side, samt transport og logistik på den anden side. Hvad netop du har af kvalifikationer og kompetencer for at indgå i teamet kan derfor være mangfoldige - det kan være du selv er uddannet disponent eller har erfaring med undervisning inden for ledelse.

DEKRA A/S
Check the job satisfaction:
Published: