Witt A/S

Gem
Witt A/S
Area Manager til E-Commute

Witt A/S

Skal du med på Danmarks bedste E-Commute team, der arbejder med salg af nogle af markedets fedeste brands? Witt søger lige nu en entusiastisk sælger til E-bikes og Segway E-scootere på Fyn og Sjælland.

Dit primære ansvarsområde vil være salg af E-bikes fra bl.a. Witt, Coboc og BESV og e-scootere fra Segway. 90% af din arbejdstid skal du bruge ude hos nye samt eksisterende kunder på Fyn og Sjælland. Din arbejdsplads er derfor i bilen samt ude hos dine kunder, hvor du skal arbejde med salg, demoer og produkttræning på de tidspunkter, som vores kunder ønsker det.

Til at understøtte ovenstående opgaver har du naturligvis backup fra dygtige kolleger i hhv. salg, indkøb og marketing. Vi forventer, at du er selvkørende og i stand til at strukturere din hverdag, har en høj arbejdsmoral og motiveres af at skabe succes i det lange løb.

Witt A/S
Gem
Witt A/S
IT Integration Specialist

Witt A/S, Herning

Vil du med på en spændende digitaliseringsrejse og agere virksomhedens go-to-guy/woman når det kommer til IT-integrationer? Trives du med et stort ansvar? Er du god til selv at finde de rigtige løsninger? Hvis JA, så kan du blive en del WITT A/S, Herning, som har fokus på enestående kvalitet, design og innovation, og som skaber unikke premium-produkter?

Du vil blive en del at et IT-Team på 5 dedikeret personer med direkte reference til vores CEO Henrik Hjort Nielsen. Dine primære opgaver vil være at sikre integrationer til vores ERP-system; SAP Business One.

pgaverne spænder vidt, da Witt vil udskifte alle administrative systemer over en årrække. Med alt det kan vi love dig et spændende job med udfordring, udvikling og ansvar i en virksomhed, hvor enestående kvalitet, design og innovation er i højsædet.

Witt A/S