Witt A/S

STRONG KNOWHOW - QUALITY PRODUCTS

Witt A/S er et af Nordens stærkeste brandhouses. Vi repræsenterer, distribuerer og udvikler innovative og efterspurgte brands og produkter til kunder i hele Norden, UK, Irland og Benelux-landene. Witt A/S blev grundlagt tilbage i 1993, da ’manden bag’ besluttede af bruge sit efternavn som virksomhedsnavn og inddrage et ekstraværelse i hjemmet som salgskontor. Dengang var det salg af hvidevarer i Danmark, men med tiden har forretningen udhvilet sig til at være distribution af mange forskellige stærke brands fra hele verden, samtidig med at Witt som brand har vokset sig til at være stor spiller på de nordiske markeder.

Witt

ALT INHOUSE

Hos Witt A/S har vi samlet alle essentielle kompetencer (som salg, administration, marketing, indkøb- og logistik) i huset. Det giver os mulighed for hurtigt at kunne byde velkommen til nye brands og produkter samt tilpasse kravene til håndteringen af disse.

  • Salgstræning: Vi uddanner køkken- og hvidevaresælgere i vores omfattende produktsortiment, ligesom vi giver hands-on oplevelser i vores demo-køkken samt ca. 2600 m2 store showroom.
  • Marketing: Vores interne grafiske afdeling spænder vidt og dækker over både produktion af grafiske materialer som brochurer, messestande og salgsmaterialer samt alt inden for online marketing.
  • Service: Vores serviceafdeling hjælper kunderne med teknisk assistance og reservedele, og på vores i alt 800 m2 store værksted udfører servicepersonalet reparationer.
  • Lager: 9500 m2 moderne lager- og logistikfaciliteter sikrer en god lagerstatus og hurtig levering af alle produkter.
  • Snedkeri: Vores dygtige håndværkere bygger alt lige fra iøjefaldende butiksdisplays til imponerende messestande og specialdesignet showroom-inventar, der præsenterer vores brands og produkter bedst muligt.
  • Showrooms: Rummelige huse og store rum med luksuriøst og elegant interiør sikrer den optimale oplevelse af produkterne.

HØJT TIL LOFTET

Witt er en spændende vækstvirksomhed, hvor der er fart på hver dag og ikke langt fra tanke til handling. Vi definerer vores værdier gennem de fremskridt, vi skaber for andre. Hos Witt A/S er der altid flere bolde i luften, og virksomheden er drevet af nysgerrighed overfor hvilke innovative og spændende produkter, der findes derude til vores kunder – og i sidste ende slutbrugeren.

140 topmotiverede og ambitiøse medarbejdere gør hver dag deres ypperste for at levere og servicere på højt niveau. Vi er lokalt forankret i Gødstrup ved Herning, men har et internationalt udsyn med salg i hele Norden, Storbritannien, Irland og Benelux.