Grant Thornton

Om os

Grant Thornton er et af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder med pt. ca. 580 medarbejdere og vi forventer at vokse yderligere fremadrettet. Vi har kontorer på Sjælland og i Jylland – alle centralt placeret i forhold til offentlig transport.

Hos os finder du et mix af både generalister og specialister – alle med stor erfaring og viden inden for revision, skat og rådgivning af såvel danske som internationale kunder, og vi leverer derfor en høj kvalitet og professionel service til alle vores kunder. Vi er dygtige og stærkt engagerede i vores kunders forretningsmæssige behov, og alle opgaver udføres med en høj grad af personlig opmærksomhed fra alle.

Vores kunder er alt fra mindre, mellemstore og større virksomheder - både nationalt og internationalt.

Grant Thornton Danmark er medlem af Grant Thornton International - en af de førende paraplyorganisationer af selvstændigt ejede og drevne revisions- og rådgivningsfirmaer. Medlemsfirmaerne leverer revisionsydelser, regnskabsassistance, skatterådgivning og anden rådgivning til virksomheder og deres ejere. Alle medlemsfirmaer i Grant Thornton International er forpligtet til at levere samme høje kvalitet og service til alle kunder – uanset branche og størrelse. Medlemsvirksomhederne har mere end 68.000 ansatte i over 140 lande. Du kan læse mere herom på www.grantthornton.global.

Derudover har vi et samarbejde med en lang række pengeinstitutter og advokater, hvilket sikrer optimal rådgivning for vores kunder.

Vores medarbejdere er den vigtigste ressource

I Grant Thornton prioriterer vi et godt arbejdsmiljø og god trivsel højt. Omgangstonen er uformel og direkte. Det er vigtigt, at der er en god stemning på arbejdspladsen. Det betyder glade medarbejdere, glade kunder og en attraktiv arbejdsplads, som vi alle kan være glade for og stolte af.

Vi ønsker at skabe et miljø, der giver den enkelte medarbejder mulighed for involvering og medindflydelse, og vi møder hinanden og vores kunder i øjenhøjde. Det betyder, at vi har øje for den enkeltes personlige og faglige udvikling og hver enkelt kundes behov.

Du vil få en varieret hverdag, hvor du i tæt samarbejde og dialog med kunden og den ansvarlige partner, løser kundens behov. Du vil primært arbejde med mindre og mellemstore ejerledede virksomheder, hvor opgaverne bl.a. omfatter revision, udarbejdelse af regnskab, anden regnskabsassistance, skatteopgørelser og rådgivning.

Du vil hovedsageligt arbejde med danske kunder, dog vokser mængden af vores internationale kunder løbende. Du vil få mulighed for selvstændigt kundeansvar og alsidige arbejdsopgaver, der understøtter din udvikling og uddannelse.

Vi forventer til gengæld villighed og engagement til personlig og faglig udvikling. Det er dig, din vilje, din motivation, dine ambitioner og dit engagement, der er med til at styrke Grant Thornton fremadrettet.

Som ny medarbejder hos Grant Thornton tilknyttes du en mentor – hvor længe afhænger af behov herfor, dit erfarings- og uddannelsesniveau, samt din udvikling.

Udover vores 2-årige traineeprogram, har vi udviklet GT Akademi II – Grundlæggende Leder, hvor der er fokus på den enkeltes udvikling, ledelseskompetencer og fortsatte karriere.

Revisionsbranchen - noget for dig?

Når du vælger en karriere i revisionsbranchen, vælger du samtidig en karriere, der åbner mange døre. Det gælder, hvad enten du ønsker at fortsætte inden for branchen, og måske videreuddanne dig, eller på sigt tænke dig at prøve kræfter med en anden branche.

Læs mere