Munck Forsyningsledninger a/s

Gem
Munck Forsyningsledninger a/s
Formand til fjernevarmeprojekt i Vejle

Munck Forsyningsledninger a/s

Er du formanden der brænder for at dine projekter kommer i mål til tiden og med et godt resultat? Drømmer du om at varetage ledelsen af egne medarbejdere? Så har vi måske jobbet til dig.

Lige nu søger Munck Forsyningsledninger en engageret formand til at stå i spidsen for fjernvarmeprojekt primært i Vejle. Som formand er det din opgave at planlægge og koordinere projektudførelsen i samarbejde med projektledelsen.

Du får ansvaret for kvalitetssikring, styring af økonomi, og ikke mindst tilsyn med egne projekter. Du styrer mandskabet, maskiner, materiale samtidigt med, at du sikrer dig at dine medarbejdere er motiverede og sikkerheden er i top.

Munck Forsyningsledninger a/s
Gem
Munck Forsyningsledninger a/s
Erfaren projektchef til fjernvarmeprojekter på Sjælland

Munck Forsyningsledninger a/s, Glostrup

Vil du stå i spidsen for fjernvarmeprojekter på Sjælland? Har du teknisk erfaring, og er du skarp til at koordinere og sikre fremdrift i dine projekter? Motiveres du af at skabe resultater, og sætter du en ære i at levere høj kvalitet? Så har du nu muligheden for at få høj grad af ansvar og indflydelse i en succesrig entreprenørvirksomhed med speciale i forsyningsledninger.

I Munck Forsyningsledninger ser vi ind i en opadgående vækstkurve i de kommende år og søger derfor en erfaren og ambitiøs projektchef, der vil være med til at udvikle og styre vores store og mellemstore fjernvarmeprojekter på Sjælland.

Med målet for øje går du forrest og får tingene til at ske. Du skaber en god stemning og sikrer, at alle i projektgruppen arbejder efter samme mål og standarder. Der en naturlig respekt og tillid omkring din person via din faglighed, ledelse af opgaven og din kommunikation.

Munck Forsyningsledninger a/s
Gem
Projektleder
Vi udvider vores specialenhed og har brug for dig, der vil være med til at udvikle og udvide vores nuværende forretningsområder med én eller flere nicheområder!
Munck Forsyningsledninger a/s, Nyborg
Munck Forsyningsledninger a/s
Indrykket:
Gem
Maskinførere og håndfolk til vandledningsarbejde i Hovedstadsområdet
Trives du med at være ude i alt slags vejr?
Munck Forsyningsledninger a/s - Glostrup, Glostrup
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Fjernvarmearbejdere til Rinkenæs
Vil du sammen med Munck Forsyningsledninger være med til at grave fjernvarme ned til beboere i Rinkenæs ?
Munck Forsyningsledninger a/s - Vejle, Vejle
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Rutineret maskinfører til rendegraver på Fyn
Kan du betjene en rendegraver?
Munck Forsyningsledninger a/s - Odense, Odense S
Jobcenter
Indrykket: