OK-Fonden

Gem
OK-Fonden
Vil du hjælpe voksne med psykiatriske problemstillinger og senhjerneskade - så mangler vi dig

OK-Fonden, København

Inden du læser videre, vær da opmærksom på, at du kan søge jobbet nemt og hurtigt. I stedet for at sende en ansøgning, så ring eller SMS til afdelingssygeplejerske Maria Sloth på 3910 5652 og book en samtale med det samme. Kontakt og aftal nærmere. Til samtalen skal du blot medbringe dit CV.

Vi hos Helenes Minde søger en social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske med kendskab til psykiatri til primært aftenvagter på 28 timer ugentligt.

Helenes Minde ligger centralt på Østerbro i København, og her bor voksne mennesker med forskellige psykiatriske problemstillinger og senhjerneskader efter blandt andet alkoholmisbrug. Vi er et hjem, hvor vi gør os umage for at skabe en attraktiv hverdag med mening, og hvor livet leves – hele livet. Vi er et hjem, hvor drømme, håb og tryghed lever sammen med komplekse problemstillinger.

Gem
OK-Fonden Social- & sundhedsassistenter til OK-Fonden Baeshøjgård

OK-Fonden, Vig

Har du lyst til at være en del af OK-Fonden Baeshøjgård i Vig?

Her bor i alt 48 dejlige beboere, som sammen med os er med til at fastholde et rummeligt og kærligt miljø. Vi er ret uhøjtidelige, ligesom humor er en vigtig del af vores hverdag.

Vi mangler en ny SSA-kollega i dagvagt samt en ny kollega til aftenvagt.

Baeshøjgård består af seks ”huse” med otte boliger i hver. I husene er der fællesarealer med køkken samt spise- og opholdsrum for de otte beboere.

For os er vores værdigrundlag ikke bare ord på et stykke papir. Vi gør en forskel. Hos os skal livet leves – hele livet. På Baeshøjgård vægtes høj grad af medbestemmelse og medindflydelse, da det er vigtigt for os, at man som beboer bevarer sine vaner og traditioner.

Gem
OK-Fonden
Social- og sundhedsfaglige medarbejdere til OK-Fonden Jelling Have

OK-Fonden

OK-Fonden Jelling Have søger flere SSA'er/sygeplejersker/ergoterapeuter/socialpædagoger, der vil arbejde miljøterapeutisk og kan være noget for og med andre mennesker.

Vi oplever øget tilgang af beboere med dobbeltdiagnoser og tilsynsdomme. Derfor opslår vi tre tidsbegrænsede stillinger med mulighed for forlængelse.

For at arbejde hos os er det vigtigt, at du har psykiatrisk erfaring, så du kender psykiatriområdets krav og udfordringer. Du skal tage ansvar for de daglige opgaver og i din tilgang have fokus på beboerne, deres trivsel og udvikling samt se værdien i, at vi skaber hjemlige omgivelser til glæde for både sind og sanser.

Gem
OK-Fonden
Køkkenmedarbejder til OK-Fonden Egå

OK-Fonden

Vil du være en del af OK-Fonden Egå hvor madkvalitet, sæsonens råvarer og det gode liv for beboere og gæster er i højsæde?

OK-Fonden Egå er et selvejende plejehjem med plads til 72 beboere. Vi har eget produktionskøkken hvor der produceres kold og varm mad fra bunden, forskellige diæter og bagværk. I tilknytning til køkkenet er der en Café.

Du skal i samarbejde med dine 4 fagligt dygtige kollegaer og den ledende økonoma sikre, at beboerne får velsmagende mad hver dag som afspejler kreativitet og den gode madkvalitet. Der varetages desuden produktion og salg af attraktive madtilbud til beboere, personale og borgere i lokalområdet, samt festmenuer til arrangementer.

Gem
OK-Fonden
Social- og sundhedsassistent

OK-Fonden, Kongens Lyngby

Vi søger social- og sundhedsassistenter dag, ansvarshavende aften

Lystoftebakken er et hjem med 61 plejehjemsboliger og 63 beskyttede boliger. Vi er en selvejende institution, som arbejder efter OK-fondens vision om, at "Livet skal leves – hele livet".

Du søger derfor et job, hvor der er fokus på at arbejde med den enkelte beboers ressourcer. Du værdsætter ligesom os en kultur, hvor hjemlighed, livskvalitet, fællesskab samt hjælp til selvhjælp er i fokus.

Vi søger to assistenter i dagvagt i beskyttet bolig og én ansvarshavende assistent aften. Du har ansvaret på hele Lystoftebakken.

Vi er en arbejdsplads i udvikling såvel fagligt som organisatorisk.

Gem
Active Search
Kunne du tænke dig, at være med til at tage OK-Fonden - Danmarks førende non-profit omsorgsorganisation - til det næste niveau?

Active Search søger for OK-Fonden

OK-Fonden vokser, så flere i de kommende år vil få glæde af Deres tilbud. I OK-Fonden får du som finansiel controller en nøglerolle i fundamentet for en stabil drift og god økonomi på vores 29 enheder, så mennesker kan forfølge deres drømme og leve livet – hele livet.

Nonprofit betyder, at OK-Fonden ikke skal skabe overskud til aktionærer eller andre. Deres overskud investeres direkte i udvikling af velfærdsløsninger, fx. kompetenceudvikling for vores ca. 2300 medarbejdere, etablering af socialøkonomisk virksomhed og seniorbofællesskaber.

Som Finansiel Controller er du ansvarlig for den løbende ledelsesrapportering, årsrapporter og controlling for din egen portefølje af 6-8 plejehjem og psykiatriske bosteder, blandt andet rapportering af faktiske resultater, budgetproces og prognoser.

Active Search
Gem
Active Search
Kunne du tænke dig at være med til at tage OK-Fonden - Danmarks førende non-profit omsorgsorganisation - til det næste niveau? Vi søger koncerncontroller.

Active Search søger for OK-Fonden i København

Kunne du tænke dig at være med til at tage OK-Fonden - Danmarks førende non-profit omsorgsorganisation - til det næste niveau?

OK-Fonden vokser, så flere i de kommende år vil få glæde af deres tilbud. I OK-Fonden får du som koncerncontroller en nøglerolle i fundamentet for en stabil drift og god økonomi i administrationen, så mennesker kan forfølge deres drømme og leve livet – hele livet.

Som Koncerncontroller er du ansvarlig for den kvartalsvise ledelsesrapportering, årsrapport for Fonden og for datterselskaberne. Du vil ligeledes stå i spidsen for forretningsrettet rapportering som budgetter, likviditetsstyring, og den løbende økonomiske opfølgning samt rådgivning af ledelsen i OK-Fonden.

Active Search
Gem
OK-Fonden
Danske Care søger ufaglært handicaphjælper m. erfaring til 24 timers vagter i Odense - deltid

OK-Fonden

Til 36-årig mand med muskelsvind søges handicaphjælper med en god fysik.

Der arbejdes i fast rul med 3 vagter pr. måned af 24 timers varighed.

Vagterne ligger hver dag fra kl. 12.00 - 12.00 og der benyttes respirator model Vivo 50.

Teamet, som lige p.t. kun består af mænd, er meget fleksible og der er en frisk omgangstone i teamet. Der søges derfor en hjælper, der ligesom de andre på holdet, er indstillet på en høj grad af fleksibilitet.

Hjælpere med erfaring vil blive foretrukket, men det er ikke et krav, da oplæring finder sted i samarbejde med borgeren og RCV.