V. Løwener A/S

Save
SMART Rekruttering
Kompetent service- og salgstekniker med el-teknisk baggrund

SMART Rekruttering søger for Løwener Industri ApS

Er du klar til at blive en del af vores hold af passionerede medarbejdere, har du hænderne skruet rigtigt på, og motiveres du af at sikre høj kundetilfredshed? Så er det dig, vi søger som service- og salgstekniker på Sjælland.

Som service- og salgstekniker vil din arbejdsdag primært foregå hos vores kunder på Sjælland, hvor opgaverne spænder lige fra reparationer, fejlsøgning og servicering på skære- og svejsemaskiner samt eks. fremvise/demonstrere induktionsvarmere m.v., men også in-house på værkstedet i Glostrup, hvor du skal varetage service og reparation af pumper og udføre forskellige montageopgaver, alt efter behov.

Søg stillingen på kun 15 minutter via søgeformular. Skriftlig ansøgning ikke påkrævet.

Søg information om virksomheden på www.loewener.dk

Check the job satisfaction:
Published:
Save
V. Løwener A/S Regnskabsassistent med overblik og sans for sammenhænge

V. Løwener A/S, Glostrup

Til vores hovedkontor i Glostrup søger vi en rutineret regnskabsassistent/bogholder, der selvstændigt og i teamwork med vores nuværende regnskabsmedarbejdere kan håndtere en bred opgavevifte i to selskaber.

Du skal selvstændigt løse opgaver inden for finans-/kreditorbogholderi, debitorstyring (herunder kundekontakt pr. telefon), bank og afstemninger.

Du får et indholdsrigt og selvstændigt job i en mellemstor, velkonsolideret og velrenommeret dansk virksomhed med korte beslutningsveje. Du får stor indflydelse på din arbejdsdag. Arbejdsmiljøet er uformelt, og vi lægger vægt på kollegial hjælpsomhed, humor og vidensdeling.

Check the job satisfaction:
Published:
Save
Løwener søger erfaren og branchekendt sælger til entreprenørmateriel i distrikt Øst-/Midtjylland, Jylland
Til vores professionelle salgsteam hos V.
V. Løwener A/S, Skanderborg
Nordiske Medier
Check the job satisfaction:
Published: