Faxe Kommune

Som medarbejder bliver du en vigtig drivkraft i den udvikling, vi hele tiden stræber efter i Faxe Kommune. Vi ser ikke vores arbejdsplads som et serviceorgan, men som et fællesskab bestående af cirka 37.200 borgere og 2.550 medarbejdere.

Du vil blive en del af en stor organisation, hvor rigtig mange faggrupper samarbejder om at skabe de bedste tilbud, muligheder og resultater inden for både velfærdsområderne, erhverv, infrastruktur, uddannelse, frivillighed – og alt det, der hører med til ”det hele liv”. Vi samarbejder gerne på tværs af faggrænser indadtil og med borgerne og civilsamfundet udadtil, og vi har ingen fine fornemmelser for titler – her er alle medarbejdere velkomne til at byde ind med faglighed og gode ideer i hverdagen.

Faxe Kommune er centralt placeret på Sjælland med gode motorvejsforbindelser mod syd og nord. Vi har desuden fire togstationer, der kan bringe dig hurtigt og smidigt mod Køge, Næstved, Roskilde og København. Bor du her ikke allerede vil du hurtigt opdage, at her er huspriserne venlige – og det er naboerne også.

Udvikling og tilbud til medarbejderne

I Faxe Kommune støtter vi selvfølgelig op om medarbejdernes kompetenceudvikling. Derfor har vi interne midler til efter- og videreuddannelse, du kan søge hvert år.

Fællesskab fylder hos os, så vi tager også godt hånd om vores ansatte gennem en række andre initiativer og muligheder.

Derfor kan du sammen med dine kolleger hvert år blandt andet deltage i DHL stafet og Ladywalk, og personaleforeningen ”Rimfaxe” er kendt for at holde fantastiske arrangementer både sommer, efterår og til jul. Trænger du til at komme lidt væk fra hverdagen, så har Faxe Kommune to sommerhuse, som du har mulighed for at leje i Marielyst og i Blåvand.