Lyngby-Taarbæk Forsyning A/S

Gem
Lyngby-Taarbæk Forsyning A/S
Business Controller - store anlægsprojekter

Lyngby-Taarbæk Forsyning A/S, Kongens Lyngby

Har du erfaring med projektøkonomi, og kunne du tænke dig et job, hvor du agerer som central rådgiver og sparringspartner for en projektafdeling med en hel stribe meget spændende projekter i pipeline?

I dette job får du ikke alene mulighed for at sætte dit personlige mærke på økonomistyringen af projekter. Du bidrager også til grøn omstilling, da mange af projekterne handler om klimatilpasning. Som del af en mindre virksomhed med korte beslutningsveje får du også chancen for at påvirke vores generelle setup – i et godt team med fleksibilitet og fokus på sund balance mellem arbejde og fritid.

Lyngby-Taarbæk Forsyning A/S
Gem
Lyngby-Taarbæk Forsyning A/S
Udbudskonsulent - sparringspartner til projekter og drift

Lyngby-Taarbæk Forsyning A/S

Vil du bidrage til at lede udbudsprocesser og sikre at vi får de bedste aftaler? Kunne du tænke dig et job, hvor du skal udvikle dig til at være vores drivkraft på entrepriseudbud- og kontrakter? Måske har du fået erfaring med kontrakt- og leverandørstyring og har lyst til at være med til at drive og udvikle vores udbudsprocesser? Og kunne du tænke dig et job med et bæredygtigt fokus?

Hvis ja, så kan du med dette job få mulighed for at sætte dit præg på, hvordan vi understøtter vores anlægsprojekter og drift med de mest effektive udbud, samtidig med at du kan bidrage til grøn omstilling. Som del af en mindre virksomhed med korte beslutningsveje får du også chancen for at påvirke vores generelle arbejdsmetoder inden for dit felt – i et mindre team med fleksibilitet og fokus på balance mellem arbejde og fritid.

Lyngby-Taarbæk Forsyning A/S