GEODIS Denmark A/S

En familiefølelse lidt udover det sædvanlige

GEODIS er en international og nytænkende logistikvirksomhed med over 49.000 medarbejdere globalt. I Danmark finder du os i Kastrup, Vejle og Odense, hvor i alt 180 gode kolleger glæder sig til at byde dig velkommen til en mangfoldig organisation med fokus på bæredygtighed og medarbejdertrivsel.

Og selvom vi er globale, er vi i den grad også lokale – og vi er stolte af det sammenhold, vi har på tværs af de danske kontorer. I en travl hverdag, hvor kunden er i fokus, hjælper vi nemlig hinanden i mål og byder velkommen til en fokuseret, professionel og transparent organisationskultur. I en organisation, hvor et hjertevarmt fællesskab skinner igennem i vores samarbejde.

happy eployees and puzzle pieces

En fleksibel arbejdsplads med gode jobmuligheder

Du vil hurtigt mærke, at her er stor tillid til dig som medarbejder. Du får blandt andet mulighed for at være med til at udvikle dine opgaver, for tillid og medarbejderinvolvering er kerneværdier i GEODIS. Ligesom du vil blive løbende opdateret på, hvordan det går rundt om i vores organisation.

Vi arbejder hårdt på at sikre, at rammerne for dit arbejde er på plads. Det har vi gjort blandt andet gennem en arbejdspolitik, der definerer, hvornår vi er tilgængelige, og tilbud om hjemmearbejdsdage. Vi tilbyder også 22 ugers betalt barsel, for både mænd og kvinder, samt andre personalegoder. Og så er vi certificeret hos Investors in People, hvis værdier vi er stolte af, er implementeret ind i vores GEODIS DNA.

Vi er klar til at investere i din udvikling

Der er stor mulighed for udvikling af din karriere, og løbende samtaler med din leder danner grundlaget for mulige karriereveje. Så er du interesseret i at tilegne dig nye færdigheder, er det bare om at sige det højt. Vi har blandt andet en bruttolønordning for uddannelse.

Vi ved også, hvor vigtigt det er at komme godt fra start, og vi har derfor designet et skræddersyet onboardingprogram. Men det er også lykkedes os at skabe et fællesskab omkring onboarding, som hele organisationen deltager i aktivt. For hos os spiller alle medarbejdere hinanden gode.

Sidst, men ikke mindst er der også mulighed for at deltage i forskellige sociale arrangementer, hvor vi på tværs af filialerne holder sommerfest, julefrokost og fejrer kinesisk nytår, kvindernes internationale kampdag m.m.

I GEODIS har vi også et stort fokus på CSR-tiltag, bl.a. i form af diversitet og inklusion, som er højt på vores agenda. Vi tager den grønne omstilling seriøst helt ned til den mindste detalje – fx har vi skiftet alle vores elpærer til LED, fået el-stander på p-pladsen samt skiftet til energibesparende computerskærme.

Har du lyst til at komme med på GEODIS holdet? Så hold øje med vores ledige stillinger – vi vil gerne have dig med.