Randers Tegl A/S

Gem
Randers Tegl A/S
Konstruktionsingeniør

Randers Tegl A/S, Tjele

Vi har forrygende travlt. Derfor har vi brug for endnu engang at udvide staben på vores tegnestue. Hos Carlsberg Bjælker kan vi tilbyde dig en unik stilling hvor du placeres midt i brændpunktet mellem rådgivning, design, beregning, produktion, entreprisestyring og kundekontakt.

Du indgår i tegnestuen som en af fem ingeniører, der alle arbejder med teknisk rådgivning til kunder, eksterne projekterende og produktionen. Inden for dit ansvarsområde er desuden tilbudsudregning, løsningstilpasning til kunden og sagsstyring fra ordren kommer ind og til den afleveres til kunden.

De daglige opgaver er mange og varierende. De omfatter telefonisk rådgivning, tilbudsudregning, produktionsskitser, kontraktindgåelse med kunder, ordre- og sagsstyring samt løbende kommunikation med produktionen og med kunden.

Randers Tegl A/S
Gem
Randers Tegl A/S
Driftsleder til Gandrup Teglværk

Randers Tegl A/S

Optimering og fintrimning af produktionsflowet – værkfører, maskinmester eller produktionsteknolog.

Din daglige tilstedeværelse overalt på værket betyder, at opgaverne ofte melder sig undervejs i arbejdsdagen og skal koordineres i konkurrence med de allerede planlagte aktiviteter. Typiske opgaver inkluderer derfor:

  • At stå i spidsen for en daglig optimering og trimning af produktionsprocesserne
  • Personaleledelse (arbejdstid, planlægning, bemanding, vagthold, ansættelser, oplæring)
  • LEAN og performance (tavlemøder, Kaizen, opfølgning på forbedringer, 5S)
Randers Tegl A/S
Gem
Randers Tegl A/S
Medarbejder til kontor og ekspedition

Randers Tegl A/S, Tjele

På vores udleveringskontor på Hammershøj Teglværk og Carlsberg Bjælker søger vi en kontor- og ekspeditionsmedarbejder til 22 timer om ugen.

Du kommer til at indgå i et team, som står for udleveringen fra både Hammershøj Teglværk og Carlsberg Bjælker, og som ud over dig består af to erfarne kolleger. Dine typiske arbejdsopgaver bliver blandt andet:

  • Telefonisk betjening af kunder, leverandører, transportfirmaer, produktion m.fl.
  • Guide henvendelser videre til rette person på vores tegnestue
  • Modtagelse af klarmeldinger fra produktionen
Randers Tegl A/S