Kongsvang Cleaning & Facility A/S

Evaluering

Positiv kommentar

Nok den mest professionelle HR afd. jeg har mødt - der er kort fra ide til handling og man tages seriøs. Jeg synes det er en fleksibel arbejdsplads, hvor man ofte kan regne med ledelsen.

Negativ kommentar

Der kan til tider være overarbejde som man kan stresse over.

Evaluering

Positiv kommentar

Gode karrieremuligheder, tilbud om danskundervisning i arbejdstiden, kort fra idé til handling, flad organisationsstruktur, tager et socialt ansvar og ansætter altid den bedst kvalificerede til jobbet, uanset køn, etnicitet, alder osv. En uhøjtidelig arbejdsplads, hvor der på trods af at tingene går stærkt, er plads til at grine og have det godt sammen.

Negativ kommentar

Det er generelt en lidt hård branche, men synes Kongsvang forsøger at gøre en forskel.

Evaluering

Positiv kommentar

Man behøver ikke et fitnessabonnement når man er i job hos dem, fordi man skal løbe rundt for at nå det hele, hvilket kan føles som mission impossible hver dag.

Negativ kommentar

Tiden man får til at gøre et område rent er urealistisk sat. Man kommer til at arbejde mange timer over, især dagen inden kontrol, hvilket aldrig er til at vide hvornår, hvilket gør det svært at have et liv ved siden af jobbet. De timer man arbejder over bliver man ikke betalt for. Hvis man absolut ikke kan finde andet arbejde end hos Kongsvang, så er medlem af en fagforening et must.

Evaluering

Positiv kommentar

Et job.

Negativ kommentar

Streng og umenneskelig ledelse. Arbejder flere timer på alle tidspunkter af døgnet og få ikke løn herfor. Dårlig arbejdsmiljø, stor stresse niveau

Evaluering

Positiv kommentar

At tilsynet er god til at bruge ordren du skal løbe stærkere for du får så meget i løn som 4 flygtninger

Negativ kommentar

At man ikke får løn for de exter timer. For de ser helst at du arbejder 1-3 timer gratis om dagen