Kalundborg Refinery A/S

Gem
Kalundborg Refinery A/S
Er du vores nye IT/OT-specialist til proceskontrolsystemer?

Kalundborg Refinery A/S

Har du erfaring med Windows på IT og OT systemer, e-servere, virtualisering og netværk, så er dette job lige noget for dig.

Vi er ved at afslutte et større fremtidssikringsprojekt, hvor vi er kommet tættere på Windows-miljøet. Derudover introducerer vi en række nye systemer, der skal administreres og vedligeholdes.

Hvorfor Kalundborg Refinery?

Kalundborg Refinery er Danmarks største raffinaderi. Udover raffinaderiet i Kalundborg, omfatter virksomheden også produktterminaler i Hedehusene og Kalundborg, der udleverer benzin og olieprodukter til store dele af Sjælland.

Velkommen til teamet i Kalundborg

Vi leder efter en ny kollega, som har erfaring med windows arkitektur.

Du har lysten og evnen til at arbejde på proceskontrolsystemet Honeywell/Experion.

Du er formentlig uddannet inden for IT eller automation, men for os er dine kompetencer og din motivation det vigtigste.

Kalundborg Refinery A/S
Gem
DeZignated ApS Strategisk indkøber

DeZignated ApS søger for Kalundborg Refinery A/S

Er du på udkig efter din næste karrieremulighed i et internationalt miljø? Har du lyst til at blive en del af et førsteklasses raffinaderi med førsteklasses medarbejdere og et ambitiøst produktprogram? Brænder du for indkøb, og har du en uddannelse inden for Supply Chain Management eller indkøb, som gør dig i stand til at varetage teknisk komplekst indkøb? Har du en solid erfaring med udbuds- og indkøbsprocesser samt at lede og gennemføre kontraktforhandlinger?

Du bliver en del af et engageret indkøbsteam på ni medarbejdere, hvor du vil få et godt indblik i hverdagen hos Danmarks største raffinaderi.

Som vores nye indkøber vil du få ansvaret for store strategiske og komplekse indkøbsopgaver, hvor du skal udvikle og videreføre et godt samarbejde med vores kunder for at forstå kravene til indkøbsopgaven og de tilhørende markedsforhold. Du får ansvaret fra mindre til større indkøbsopgaver, alle af teknisk karakter.