Kalundborg Refinery A/S

Vær med til at forsyne hele Danmark med energi

Vi er Danmarks største raffinaderi og en hjørnesten i landets forsyningssikkerhed og mobilitet. I mere end 60 år har vi leveret energi til samfundet. Faktisk står vi bag mere end 15% af al energi, der forbruges i Danmark.

Det kræver mange fagretninger og discipliner at drive et raffinaderi, så hvad enten du har en baggrund inden for håndværk, teknik, ingeniør, administration, ledelse med mere har vi en plads til dig. Læs mere om, hvordan vi giver dig rammerne til at skabe din egen karrierevej. Og så får du over 400 fantastiske kollegaer. Få et indtryk af vores gode stemning i videoen nedenfor.

Sæt retningen for din faglige udvikling i et sammentømret fællesskab

Hver kollega er en del af nøglen til vores fremtidige succes. For ligesom med vores anlæg er alle dele af vores forretning gensidigt afhængige af hinanden. Derfor går vi op i, at du udvikler dig internt, for sådan udvikler vi os sammen.

”Du kan skifte arbejde uden at skifte arbejdsplads. Jeg har aldrig følt, jeg skulle passe ned i en kasse, men har altid været med til at forme min stilling i den retning, der gav mening for mig.” – Mette Trige Skovgaard, Financial Advisor.

Lad dig inspirere af Mettes udvikling hos os.

Her byder vi dig velkommen – fagligt og socialt

Når du starter hos os, får du masser af erfaring at trække på, for her bliver folk hængende længe. Det er vi stolte af, for det viser, at vores arbejdsplads er et rart sted at være. Her investerer vi nemlig ikke kun i hinanden fagligt, men også menneskeligt.

”Vi kan ikke performe, hvis vi bare møder ind og løser opgaver. Vi er nødt til at fungere sammen som en gruppe. Derfor prøver jeg at skabe rum for, at mit team kan have det sjovt sammen.” – Søren Gothil, Leader of Civil, Mechanical & Inspection.

Det fællesskab lever videre uden for arbejdet – også mellem de kollegaer, der ikke ser hinanden til daglig. Vi kan nemlig prale af vores aktive personaleforening, som har mere end 60 år på bagen.

Er du til biograftur, crossfit eller vinsmagning? Vi laver det hele og meget mere, og vi glæder os til at få dig med.

Se dine muligheder hos os.