2BM A/S

PÅ FORKANT MED LØSNINGERNE

Vi er en dynamisk konsulent- og software-virksomhed med kontorer i København og Århus. Vi arbejder med digitale transformationsprojekter og procesforbedringer til virksomheder, der anvender SAP-systemer og vores software-forretning leverer mobile apps til virksomheder på globalt plan.
Vi er kendte for at udfordre status quo, når vi skaber fremtidens SAP-løsninger og optimerer forretningsværdien for nogle af Danmarks førende virksomheder – fx CPH Lufthavn, Haldor Topsøe, Leo Pharma, Novo Nordisk, Carlsberg Group og Ørsted.
Vi er +80 medarbejdere – over 60 af os er professionelle SAP-konsulenter, som bruger tiden i samarbejde med vores kunder. På vores hovedkontor på Østerbro har vi en række dygtige teams, som beskæftiger sig med salg, marketing, udvikling, HR og økonomi. Derudover huser kontoret også Danmarks bedste servicecenter, der supporterer vores kunders løsninger.

2BM: DANMARKS FØRENDE IT-SPECIALISTHUS

Hos os er skabertrangen i højsædet og vores succes til at tage og føle på.

EN HELT SÆRLIG ATMOSFÆRE

”Jeg synes, det både er fedt og inspirerende at være en del af 2BM. Her vægtes det gode samarbejde højt og sammen får vi idéer til at blive til virkelighed – og i sidste ende fantastiske resultater.”

– Marie Hundevad Malmer, Marketing Manager.

VI HOLDER HINANDEN SKARPE:
VIDENDELING, KURSER OG EVENTS

Markedet står aldrig stille. Og det gør vi naturligvis heller ikke. Derfor afholder vi jævnligt events, hvor vi inviterer vores kunder til at tale for os, så vi kan blive inspireret og holde os ajourført på alle områder af SAP. Og som medarbejder er du løbende på uddannelse.

Vi imødekommer dine udviklingsønsker og har fokus på at dygtiggøre os – altid.