Harboes Bryggeri A/S

Gem
Harboes Bryggeri A/S 2 reparatører til at sikre folket øl og vand

Harboes Bryggeri A/S, Skælskør

Mekaniker eller Elektriker til gode kolleger og spændende opgaver søges

Vi er derfor inde i en forrygende udvikling og søger derfor 2 dygtige reparatører med mekanisk eller elektrisk baggrund til at indgå i vores turnusplan på tre uger, som er dag-dag-aften, hvor aften kun er 4 dage og fri hver 3. fredag.

Dit primære ansvarsområde er sammen med kompetente og smilende kollegaer at sikre, at vores produktions- og forsyningsanlæg holdes i gang. Du bidrager med akut teknisk hjælp til produktionen, når det kræves for at holde maskinerne kørende og få den gode øl og den velsmagende læskedrik på dåse eller i flaske. Det er derfor vigtigt, at du har erfaring og interesse for de forskellige udfordringer, der hører til at holde en produktionslinje kørende.

Gem
Harboes Bryggeri A/S Teknisk projektleder

Harboes Bryggeri A/S, Skælskør

Harboes Bryggeri har siden 1883 udviklet sig fra et lokalt bryggeri til et globalt brand, og eventyret fortsætter. I dag producerer og markedsfører vi øl, læskedrikke, juice og maltdrikke til mere end 90 lande og har et ønske om at gøre det på den mest bæredygtige måde. Over de kommende år vil vi i produktionen skulle udvikle, omlægge og købe ny anlæg for at bevare og udbygge vores evne til at tilfredsstille forbrugernes behov for og ønske til høj kvalitet.

Konkret vil en af dine første opgaver blive at designe en business case og udvikle et projekt omkring udskiftning af en af vores produktionslinjer. Det kræver teknisk viden, en erfaren projektleder bagage og mest vigtigt evnen til at samarbejde om at finde de bedste løsninger for alle. Derudover vil der være løbende større og mindre projekter omkring vedligehold og forbedring af vores eksisterende anlæg og område.