Eurofins Miljø A/S

Gem
Eurofins Miljø A/S Lærenem tekniker med interesse for luftmiljø søges

Eurofins Miljø A/S, Rødovre

Brænder du for at arbejde med teknik og luftmiljø? Er du struktureret, og trives du med at udføre selvstændige opgaver ude hos kunderne? Så har vi den rette stilling til dig.

Eurofins Miljø Luft A/S søger en dedikeret og lærenem tekniker til udførelse af måletekniske kontroller på tekniske anlæg inden for miljøområdet på Sjælland.

Eurofins Miljø A/S

Du kører selvstændigt ud til kunderne, som blandt andet findes i sygehussektoren og den almene industri. Dine vigtigste opgave vil være at kontrollere renheden af gasser under tryk. Ligeledes har du også andre forskellige tekniske opgaver, så som kontrol af kvalificerede områder for partikler og mikroorganismer. Du skal betjene mange typer af teknisk udstyr. Det er dig der udfylder måledatabladene og kvalitetsdokumenterne samtidig med, at du effektivt får afsluttet opgave.

Gem
Eurofins Miljø A/S Driftsorienteret disponent til logistikafdeling

Eurofins Miljø A/S, Rødovre og Vejen

Eurofins Miljø er Danmarks største miljølaboratorium. Vi bruger vores kapaciteter og kompetencer til kemiske og mikrobiologiske undersøgelser af vand, jord og luft - samt tilhørende rådgivning inden for miljøområdet. Vi varetager det fulde forløb af en undersøgelse - fra den indledende planlægning, over prøvetagning og gennemførelse af analyser til evaluering af resultaterne.

Eurofins Miljø A/S

Et vigtigt led i processen er afhentning af miljøprøver hos kunderne, så prøverne distribueres hurtigt videre til laboratorierne til analyse. Er du god til at holde overblik og planlægge driften af vores interne og eksterne distributører? - så læs videre her!

Din primære opgave er, dagligt at sikre optimal og effektiv disponering af vores interne chauffører og brug af eksterne distributører, så vi leverer professionel prøveafhentning hos kunderne.

Gem
Eurofins Miljø A/S Kunderådgiver med naturvidenskabelig baggrund

Eurofins Miljø A/S, Vejen

Til vores kundecenter i spildevandsafdelingen søger vi en medarbejder, som har lyst til at bidrage til verdensklasse kundepleje og -rådgivning. Trives du med en tempofyldt hverdag, hvor du både skal trække på dine naturvidenskabelig kompetencer og samtidigt kunne levere dygtig kundesupport med et smil? Så læs videre her!

Eurofins Miljø A/S

Sammen med 7 kollegaer vil du få en hverdag i kundecenteret for spildevand, hvor du kommer til at agere bindeled mellem kunderne og laboratoriet. Du vil modtage henvendelser fra kunder, hvor din primære opgave er at rådgive og vejlede om bl.a. svar på analyser o.l. Det er en bred faglig palette, som vi beskæftiger os inden for og du vil modtage grundig oplæring. Dog er det vigtigt at din naturvidenskabelig værktøjskasse er i orden.

Gem
Eurofins Miljø A/S Medarbejder til deltidsjob i vores forsendelse i Vejen

Eurofins Miljø A/S

Hos Eurofins Miljø A/S søger vi en mødestabil, frisk medarbejder til primært at varetage vask og klargøring af de køletasker, som vi modtager vores prøver fra kunderne i. Når vi modtager en prøve pakkes den ud i laboratoriet og herefter skal køletasken rengøres og desinficeres. Arbejdet foregår manuelt med aftørring af selve boksen og låget. Derudover vil du også hjælpe med andre af teamets opgaver, som eksempelvis affaldshåndtering, oprydning og renholdelse af lageret, samt øvrige forefaldende opgaver.

Eurofins Miljø A/S

Du bliver en del et mindre team under Eurofins Miljøs logstikafdeling, som arbejder med forsendelse af emballage til vores kunder. Vi er en vigtig del i processen, da vi er med til at servicere vores andre afdelinger, så kunderne altid har den rette emballage. Du vil få en selvstændig hverdag, hvor du har ansvar for egne opgaver.

Gem
Eurofins Miljø A/S Erfaren Cand. Scient til kundeservice

Eurofins Miljø A/S, Vejen

Vi søger dig, som trives i et miljø, hvor du er generalisten og bindeled i mellem laboratoriet og kunden. Du er limen, som sikrer vores kunders tilfredshed og trives i en funktion, hvor du har overblikket samtidig med at have mange bolde i luften.

Som kunderådgiver vil du, sammen med 7 dygtige kolleger, dagligt levere professionel og effektiv kundesupport. Dine primære opgaver vil være:

Eurofins Miljø A/S
  • Behandling af kundeforespørgsler på telefon og mail
  • Rådgivning og vejledning af kunder
  • Betjening af danske og udenlandske søsterselskaber
  • Håndtering af kundereklamationer

Det er vigtigt, at du kommer med en naturvidenskabelig baggrund og med tidligere erfaring fra stillinger, hvor du har arbejdet med kundeservice og kundepleje. Derudover er det af stor betydning, at du har gode IT-kundskaber og evner at sætte dig nemt og hurtigt ind i nye systemer.

Gem
Kleven & Partners Rekruttering ApS Purchase Manager

Kleven & Partners Rekruttering ApS søger for Eurofins Miljø A/S i Vejen

Kunne du tænke dig at høre mere om en stilling, hvor du kommer til at arbejde med indkøb i en stor international organisation?

Du får ansvaret for at sikre en omkostningseffektiv og on-time leverance af varer og udstyr til alle Eurofins-selskaber i Danmark. Derudover vil du stå for koordinering af indkøbsprojekter, indhentning af tilbud og at komme med indkøbsanbefalinger til de forskellige selskaber/afdelinger i Eurofins i Danmark.

Videre skal du stå i spidsen for at etablere og vedligeholde masterdata i samarbejde med Eurofins’ shared servicecenter i Polen.

Gem
Eurofins Miljø A/S Studentermedhjælper til marketingafdeling

Eurofins Miljø A/S, Vejen

Brænder du for kommunikation og marketing? Har du lyst til et spændende studiejob, hvor du får lov til at udvikle dig og samtidig skrive en masse god erfaring på CV’et?

Som vores nye studentermedhjælper til marketing vil du supportere resten af teamet med materiale til vores marketing. Du vil få mange forskelligartede opgaver, og dine primære arbejdsopgaver vil være at:

Eurofins Miljø A/S
  • Redigere hjemmeside (f.eks. uploade nye filer og oprette nye medarbejdere)
  • Redigere brochurer og foldere
  • Redigere og klargøre medarbejderbilleder til hjemmesiden
  • Undertekster på videoer
  • Lave og uploade kundelister til vores tilfredshedsundersøgelse
Gem
Lav dit virksomhedsprojekt/speciale i samarbejde med Eurofins - verdens største netværk af laboratorier
Synes du /I det kunne være spændende at få indsigt i, hvad det vil sige at arbejde i en dynamisk og verdensomspændende laboratorievirksomhed?
Eurofins Miljø A/S, Vejen
Eurofins Miljø A/S
Indrykket: