Swedish Match Denmark A/S

Hvem er vi:

Swedish Match er en international virksomhed, hvor vi udvikler, producerer og sælger røgfrie kvalitetsprodukter under markedsledende brands indenfor produktsegmenterne nikotinposer, tyggetobak, snus og nikotinfrie produkter.

Vi er en virksomhed i konstant udvikling og med en alsidig og dynamisk arbejdsplads, hvor vi arbejder sammen som et team.

I Swedish Match ved vi at engagerede medarbejdere som udvikles, involveres og arbejder som ambassadører for Swedish Match, giver fantastiske fremskridt, som udvikler os som mennesker og udvikler virksomheden.

Medarbejdere der smiler

I Swedish Match Denmark producerer og sælger vi røgfrie tobaksprodukter. Vores produkter er et anerkendt sikrere alternativ til cigaretter, og med vores vision om ”En verden uden cigaretter”, stræber vi efter at bidrage og påvirke samfundet positivt med bæredygtige produkter, og med respekt for mennesker og miljø i alt hvad vi gør.

Vi helliger os til vores kunder, og stræber efter at overgå deres forventninger. Derfor leder vi kontinuerligt efter bedre løsninger og tilskynder nye idéer.

Er du vores næste kollega?