Danske Stenhuggerier A/S

Gem
Danske Stenhuggerier A/S
Rådgiver/sælger til vore fantastiske kunder - 20-25 t/uge

Danske Stenhuggerier A/S, Vejen

Vi ved godt, at du nok aldrig har overvejet en branche som vores. Den er anderledes og fremmed, fordi mange af os ikke beskæftiger os med tab og død, før man selv oplever, at den banker på døren. Men du får aldrig en arbejdsplads, hvor din indsats har så afgørende betydning for andre mennesker, som det er tilfældet hos os.

Selv om du sidder alene på kontoret, er din personlige coach kun et telefonopkald væk. Vi uddanner og træner dig, både fra kollega til kollega og gennem et online træningsforløb, som du følger på din computer, mens du er på arbejde.

Du kommer hurtigt til at føle et naturligt ansvar for din afdeling. Du betjener dine kunder. Du servicerer dine dygtige bedemænd. Du trimmer din udstilling og sørger for, at dine kunder føler sig velkomne og bliver hjulpet med deres personlige minde over den person, de har mistet.

Danske Stenhuggerier A/S
Gem
Danske Stenhuggerier A/S
Rådgiver/vikar til spændende branche

Danske Stenhuggerier A/S

Du har næppe skænket stenhuggerbranchen mange tanker, hvis du ikke selv har mistet en af dine kære. Hvis du er en person der ærligt brænder for at levere en helt ekstraordinær kundeservice, så er det måske netop vores branche du skal se imod, for at opfylde dette behov.

Danske Stenhuggerier er branchens eneste landsdækkende kæde af stenhuggerier. Ud over en stor stab af faglærte stenhuggere, beskæftiger vi salgs- og rådgivningspersonale, der vejleder vore kunder og bedemænd omkring valg af gravsten.

Helt centralt i din personlighed skal være ønsket om at gøre en forskel for mennesker, der står overfor den vanskelige opgave at forstå tabet af en nærtstående person og som har behov for at skabe den sten på kirkegården, der skal bevare minderne over afdøde.

Danske Stenhuggerier A/S