KOMBIT A/S

Gem
KOMBIT A/S
Datadreven projektøkonom/controller

KOMBIT A/S, København

Er du vild med data, brænder du for at arbejde med it-projekter og vil du at være en del af et stærkt team, der hver dag arbejder for at gøre en forskel, så kan du være personen vi leder efter. Det vigtigste er ikke hvor meget erfaring du har, men derimod din motivation og et drive, der skaber energi og resultater.

KOMBIT er et hus med en lang række stærke faglige profiler, der hver dag arbejder for at understøtte udviklingen og implementeringen af it-løsninger i de danske kommuner. Du vil komme til at arbejde ude i en række projekter og vil samtidig få et ophæng i et stærkt økonomiteam, der arbejder målrettet på at gøre en forskel. Din arbejdsdag vil indeholde en række vigtige opgaver, deriblandt:

  • Månedlig opfølgning på estimater og budgetter
  • Ansvarlig for at styrke den datadrevne agenda
  • Fakturahåndtering og gennemgang af faktureringsgrundlag
KOMBIT A/S
Gem
KOMBIT A/S
Forretningsudvikler med interesse for datadrevet forretningsudvikling

KOMBIT A/S, København

Vil du være en del af en IT-virksomhed på en vigtig mission i Velfærdsdanmark?

Din hovedopgave som forretningsudvikler vil, i samarbejde med dine kollegaer, være at styrke specialets faglighed inden for dataanalyse. Dit faste målepunkt er de forretningsmodeller og business cases, der ligger til grund for vores projekter.

Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet:

  • Deltagelse i at drive forretningsudvikling i forhold til KOMBITs løsninger, herunder udarbejdelse af Business Cases, som i sidste ende resulterer i merværdi i hverdagen hos landets kommuner
  • Bidrage til at involvere kunderne i udarbejdelsen af løsningsdesign 
  • Facilitere forskellige former for workshops ift. brugen af data
KOMBIT A/S
Gem
KOMBIT A/S
Ny student til Arkitekturteamet

KOMBIT A/S, København

Vi søger netop nu flere dygtige studenter, der har lyst til at hjælpe os med at opbygge og vedligeholde vores processer, metoder og en overbliksløsning baseret på en graph database, Mood Business Architect, Qualiware, m.m. Vi forventer ikke du har kendskab til disse teknologier eller til arkitekturstyring i forvejen, men at du er lærenem og har spirende interesse for Enterprise- og it-arkitektur.

Arkitekturteamet er ét af flere fagområder i KOMBIT. Vores vigtigste opgave er at omsætte kommunale forretningsbehov til moderne it-løsninger i overensstemmelse med den fælleskommunale rammearkitektur således at løsningerne effektivt kan vedligeholdes, videreudvikles og genudbydes.

KOMBIT A/S
Gem
KOMBIT A/S
Drop bare den motiverede ansøgning. Vi vil hellere snakke med dig …

KOMBIT A/S, København

Hos KOMBIT sker der hele tiden noget spændende, og derfor kigger vi ofte efter nye gode kolleger. Vores opgaver er alsidige og derfor kigger vi ikke efter én specifik profil, men er mere nysgerrige efter hvad du kan bidrage med.

Vi forestiller os, at du er teknisk stærk og kan formidle din viden på en måde, der ikke kræver en doktorgrad at forstå. Vi vil bl.a. kunne bruge dig til at udarbejde og kvalitetssikre vejledninger og integrationsbeskrivelser. Du vil formentlig også blive spurgt om at hjælpe med 3rd-level support og at bidrage til udvikling af forskellige koncepter, fx i forhold til anvendertests.

Vi tilbyder dig et job, hvor det at skabe samarbejde på tværs af mange faggrupper og store it-projekter er omdrejningspunktet for at udbrede det vigtige arbejde med digitalisering til danskerne og de danske kommuner. Samtidig bliver du en del af en virksomhed, der står i udviklingens tegn. 

KOMBIT A/S
Gem
KOMBIT A/S
KOMBIT søger dig, der har været med til udbud. Drop bare den motiverede ansøgning. Vi vil hellere snakke med dig …

KOMBIT A/S, København

Hos KOMBIT sker der hele tiden noget spændende, og derfor kigger vi ofte efter nye gode kolleger. Vores opgaver er alsidige og derfor kigger vi ikke efter én specifik profil, men er mere nysgerrige efter, hvad du kan bidrage med. Lige nu kigger vi bl.a. efter én, der tidligere har været med til at lave udbud.

Vi har en del (gen)udbud i pipen, og det skal vi bruge noget hjælp til at få kørt ordentligt igennem. Du får ansvaret for at binde det hele sammen, så input fra arkitekten, juristen, testmanageren etc. bliver præsenteret for tilbudsgiverne på rette måde. Derudover kan du måske også byde ind på non-funktionelle (herunder brugeroplevelsen) og funktionelle krav.

KOMBIT A/S
Gem
KOMBIT A/S
KOMBIT søger nye studentermedhjælpere

KOMBIT A/S, København

Har du lyst til at kombinere det teoretiske med det praktiske? Vil du gerne arbejde i et spændende it-hus beliggende tæt ved Islands Brygge? KOMBIT søger flere fleksible, ansvarlige og motiverede studentermedhjælpere til et projekt hus i rivende udvikling.

Som studentermedhjælper i KOMBIT får du muligheden for at hjælpe med at sætte it og digitalisering på dagsordenen. Vi er et it-hus, som indkøber it-systemer på kommunernes vegne med et klart mål for øje – nemlig bedre, billigere og mere sammenhængende it-systemer, til gavn for alle danskere.

Vi er alle drevet af KOMBITs stærke formål om at skabe værdi for borgere og de danske kommuner. Dertil er vi meget sociale, og vi værdsætter i høj grad nye idéer og tanker – og humor. Og så er der god kaffe og rigtig lækker frokost.

KOMBIT A/S
Gem
KOMBIT A/S
Testarkitekt til test data management på den fælleskommunale infrastruktur

KOMBIT A/S, København

Vil du være en del af KOMBITs dygtige testteam og få borgerens og sagsbehandlerens dagligdag og fælles kommunale digitaliseringspotentialer til at mødes?

Som en del af teamet på den fælleskommunale infrastruktur skal du være med til at sikre at kommunerne kan udnytte infrastrukturens fulde potentiale. Det gør du ved at styrke indsigten i de kommunale forretningsdomæner og arbejde med kommunernes digitale transformation gennem en dataunderstøttet forvaltning. Du bliver del af et stærkt it-hus med en meningsfuld rolle i samfundet, høje ambitioner og fokus på at medarbejderne har et arbejdsliv i balance.

Du bliver tilknyttet KDIs (Kommunernes Data og Infrastruktur) forretningsteam, som har fokus på udbredelse og bedst mulig anvendelse af den samfundskritiske infrastruktur samt videreudvikling af det forretningsmæssige potentiale af en fælles infrastruktur.

KOMBIT A/S
Gem
KOMBIT A/S
QA-manager til vigtige it-løsninger til det digitale Danmark

KOMBIT A/S, København

KOMBIT har ansvaret for indkøb, udvikling og styring af store samfundsunderstøttende it-systemer. Vi agerer på kommunernes vegne og har ansvar for vigtige systemer, som kommunernes sygedagpengesystem, skolerne og dagtilbuddenes Aula, det kommende digitale valghandlingssystem og en fælleskommunal infrastruktur. Vores formål er klart: vi skal skaffe bedre, billigere og mere sammenhængende digitalisering til gavn for alle danskere.

Vi søger en QA-manager, som samtidig har mod og lyst til at være med til at sætte den fremtidige dagsorden for test og kvalitet i KOMBIT.

Du vil skulle indgå i KOMBITs kvalitets- og test management-speciale, der aktuelt tæller 14 kolleger. Vores opgave er at validere og verificere, at de løsninger, som leverandørerne leverer, lever op til både krav og kvalitet i hele løsningens livscyklus.

KOMBIT A/S