Vandmiljø Randers A/S

Bliv en del af et ambitiøst vandselskab

Vandmiljø Randers er i rivende udvikling, og det kræver dygtige medarbejdere. Rejsen fra kommunal til forretningsorienteret forsyning har været kort. På få år har medarbejdere, ledelse og bestyrelse fundet vejen og løsningerne, der gør, at vi finder besparelser, førend vi skal. Det giver rum til kloge og langsigtede investeringer.

Som medarbejder i Vandmiljø Randers bliver du en del af en ambitiøs og fremtidssikret forsyning, hvor vi sammen skaber resultater i det krydsfelt, hvor forretning og samfundsansvar går op i en højere enhed. Resultaterne sikrer vi ved konstant at blive dygtigere til at løse vores opgaver og ved at bidrage til lokalområdet med solide investeringer, jobs og vækst.

Vores fornemste opgave er derfor at levere de bedste og mest sikre løsninger til vores kunder – og det kræver selvfølgelig branchens dygtigste og klogeste hoveder. Vi er stærkt bemandet med erfarne projektledere, dygtige håndværkere, spildevandsfolk og fagspecifikke eksperter, der alle bidrager til et godt vandmiljø i Randers Kommune.

Du får frie og fleksible arbejdsforhold

Som virksomhed har vi store forventninger til de ansatte, som alle er valgt til jobbet på baggrund af deres personlighed, faglige erfaringer og kompetencer. Til gengæld tilbyder vi masser af spændende og udfordrende opgaver, dygtige kollegaer samt gode og fleksible ansættelsesvilkår.

Som virksomhed og arbejdsplads er vi kendetegnet ved nærhed og kort vej til beslutningerne. Du bliver altså en del af et arbejdsmiljø med stor passion for faglighed, og som er præget af mange forskellige faglige baggrunde, men med en fælles stolthed over vores virke i Randers.

I alt får du godt 60 kolleger, hvoraf 25 er i vores produktion på renseanlæg og pumpestationer, ca. 11 kolleger projekterer og sikrer at vores klima- og kloakprojekter realiseres inden for budget. Og så står resten af os for alt det andet, der får hverdagen til at køre i en moderne forsyningsvirksomhed – IT, administration, økonomi, kommunikation, kundeservice, HR m.m.