Strøm Hansen A/S

Gem
Strøm Hansen A/S Servicekoordinator Strøm Hansen Nørresundby

Strøm Hansen A/S

Strøm Hansen er en velfunderet virksomhed med 4 afdelinger fordelt i landet, hvorfra vi servicerer vores kunder. Vores arbejdsområder spænder bredt fra elinstallationer, automation, industri, brandalarm, adgangskontrol og video-overvågning, til airport-installationer i Norden.

Du er en moden person med stor gennemslagskraft, og du kan håndtere opgaver af vekslende karakter uden at miste overblik og motivation. Du ser en ære i hhv. at udføre og aflevere opgaver med grundighed og høj kvalitet, ligesom du naturligt bidrager til samarbejdet med kreativitet og nytænkning.

Du har en stærk ansvarsfølelse og en god kollega- og kundeforståelse. Du er både selvstændig og fællesskabsorienteret - og med masser af humor. Du trives med at organisere og arbejder struktureret med opgaverne, ligesom det er naturligt at du tager ansvaret for at dagligdagen kører for hele kontoret.

Gem
Strøm Hansen A/S Servicekoordinator

Strøm Hansen A/S, Vejle

Strøm Hansen er en velfunderet virksomhed med 4 afdelinger fordelt i landet, hvorfra vi servicerer vores kunder. Vores arbejdsområder spænder bredt fra elinstallationer, automation, industri, brandalarm, adgangskontrol og video-overvågning, til airport-installationer i Norden.

Du er en stærk person med stor gennemslagskraft, og du kan håndtere opgaver af vekslende karakter uden at miste overblik og motivation. Du ser en ære i hhv. at udføre og aflevere opgaver med grundighed og høj kvalitet, ligesom du naturligt bidrager til samarbejdet med kreativitet og nytænkning.

Du kan genkende dig selv i følgende punkter:

 • Er erfaren bruger af IT-værktøjer, herunder MS Office og meget gerne NAV2015 eller nyere.
 • Har meget gerne erfaring fra el-branchen.
 • Har let ved at tilegne dig nye IT-mæssige færdigheder.
Gem
FOGH NISSEN Management CFO

FOGH NISSEN Management søger for Strøm Hansen A/S i Nørresundby

Stor indflydelse – Alle muligheder for at vise, at du kan
Sund økonomi – Projektkultur – Nørresundby

Du får et stort ansvar i en særdeles veldrevet virksomhed, stor indflydelse og alle muligheder for at vise, at du kan løfte opgaven. Sammen med ansvaret for økonomi, administration og IT får du mulighed for at binde de økonomifaglige områder sammen med hele forretningens udvikling. Det er en stilling, hvor du dagligt bliver udfordret, og hvor du kan vokse som menneske og blive endnu dygtigere CFO – til glæde for dig selv, og for dine mange kolleger i Strøm Hansen. Du bliver en del af ledelsen sammen med direktionen og de øvrige afdelingsledere.

Gem
Strøm Hansen A/S Softwareudvikler til automation & industriel IT

Strøm Hansen A/S, Nørresundby

Strøm Hansen vinder i fortsat højere grad industrielle, tværfagligt baserede totalopgaver. Vi har derfor brug for en ny softwareudvikler, der kan tænke i helheder, samarbejde på tværs, og som gerne vil arbejde med programmering af procesanlæg; typisk Rockwell og Siemens PLC og SCADA inden for bl.a. forsyningsbranchen og levnedsmiddel.

Dine hovedopgaver vil være:

Alsidige og afvekslende og vil spænde fra specifikation og udvikling til programmering og test af PLC-/SCADA-baserede automationsløsninger. Afhængig af dine kvalifikationer og interesser ser vi følgende som nogle af dine hovedopgaver og -arbejdsområder:

 • Udvikling af PLC-baserede automationsløsninger, Rockwell CLX, Siemens S7-300 og S7-1200/1500
 • Udvikling af SCADA-baserede automationsløsninger, primært Rockwell FTview og AVEVA
 • Databaser MSSQL
Gem
Strøm Hansen A/S Servicemontør

Strøm Hansen A/S, Århus, Silkeborg

Strøm Hansen er en velfunderet virksomhed med 4 afdelinger fordelt i hele Danmark, hvorfra vi servicerer vores kunder. Vores arbejdsområder spænder bredt fra elinstallationer, automation, industri, brandalarm, adgangskontrol, video-overvågning og videre til airport-installationer i Norden.

Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver:

 • Vagtordningsjobs på alle afdelingens opgaver.
 • Arbejde med lyskryds og øvrigt infrastrukturanlæg.
 • Koordinering af eget arbejde.
 • Materialebestilling og koordinering med kunden og evt. andre håndværkere.
Gem
Strøm Hansen A/S Projektledere til entrepriseafdelingen

Strøm Hansen A/S, Vejle

Strøm Hansens entrepriseafdeling i Vejle oplever stor fremgang. Derfor søger vi nye, dygtige projektledere til afdelingen.

Du er en selvstændig person, som har modet til at gå nye veje. Du har hjertet med i indsatsen for både kunder, opgaver og kolleger. Du samler trådene på opgaven og guider holdet med sikker hånd og godt humør. Du kan bevare roen hele vejen igennem; også i pressede situationer. Du har næse for en god handel - og ikke mindst for at afslutte den, så alle parter er glade.

Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver:

 • Planlægning, projektledelse og gennemførelse (fra tilbud og projektering til levering) af entrepriseopgaver af forskellig størrelse og kompleksitet indenfor industri og byggeri
 • Deltagelse i udvikling af afdelingen i samarbejde med ledelsen og i henhold til virksomhedens strategi
 • Forhandling med bygherrer, rådgivere og leverandører