Ringkjøbing Landbobank – Nordjyske Bank

Gør karriere i en af Danmarks stærkeste banker

I Ringkjøbing Landbobank og Nordjyske Bank har vi stadig benene solidt plantet i den jyske muld. Banken er en af Danmarks tredjestørste pengeinstitutter målt på markedsværdi. Vi har 21 filialer og mere end 670 af branchens dygtigste medarbejdere, og sammen giver vi hver dag vores mange kunder kompetent rådgivning.

Vi lægger mange ressourcer i vores medarbejdere, og hos os stopper du aldrig med at udvikle dig. Derfor tilbyder vi løbende skræddersyede undervisnings- og udviklingsforløb, der passer til dine kompetencer. Har du hen ad vejen lyst til at prøve en ny rolle og få nye udfordringer, er vi lydhøre. Vi har også lønforhold, der svarer til dine individuelle kvalifikationer.

En social flok af hjælpsomme kollegaer

Vi har en god social kultur, hvor samarbejde og hjælp på tværs af afdelinger og filialer er en naturlig del af hverdagen.

Vi er også gode til at have det sjovt, og vi er sammen til masser af aktiviteter gennem året – fra julefrokost til padelturneringer – arrangeret af en aktiv personaleforening.

"Vi har en transparent direktion, som er god til at holde os opdateret. Uanset hvilken rolle du har her hos os, bliver du inkluderet og har fingeren på pulsen" - fortæller HR-chef Berit Nørskou Pedersen

En hverdag med høj faglighed

Vi er en organisation med fuld fart på udviklingen og masser af vind i sejlene. Ledelsen er nærværende og er med i opgaveløsningen. Det faglige niveau er højt, og du møder kollegaer i alle aldre – både dem under uddannelse og dem med 40-års jubilæum.

En af vores styrker ligger også i vores effektive sagsbehandling. Vi arbejder målrettet på at træffe beslutninger, være handlekraftige og give vores kunder klar besked.

Alt dette gør, at vi år efter år oplever høj tilfredshed blandt både kunder og medarbejdere.

Læs mere om og bliv klogere på din måske kommende arbejdsplads på vores karrieresite.

Ved du, at vi tilbyder ansøgertræning i form af inspirerende træningsvideoer?