If Forsikringscenter

Gem
If Forsikringscenter Forsikringskonsulenter/assurandører – fast job med stor frihed

If Forsikringscenter

If Forsikringscenter København sælger privatforsikringer for If – Nordens største forsikringsselskab. Vi ønsker at udvide vores aktiviteter i området Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi skal derfor ansætte flere sælgere til at præsentere vores kommende private kunder for nogle af markedets bedste forsikringer og unikke løsninger på indbo, hus, bil og ulykkesforsikring.

Du bliver en del af et selvstændigt Forsikringscenter, hvor vi i fællesskab har skabt en vinderkultur og godt sammenhold. Du kan forvente at få en masse uddannelse, oplæring og sparring med kolleger, når du starter hos os. Du bliver på sigt også certificeret privatkunderådgiver med eksamen på Forsikringsakademiet.

Udover nogle enkelte faste mødetidspunkter planlægger du selv din dag. Du får ansvar for at køre ud og sælge forsikringer til nye privatkunder, så derfor består hovedparten af dit job i at afholde kundebesøg.

Gem
If Forsikringscenter Du kan kalde det en Salgschef, men vi leder efter dig der er vild med at guide og motivere andre og ikke mindst elsker selv at sælge

If Forsikringscenter, Risskov

Drømmer du om at lede, motivere og udvikle et hold super dedikerede assurandører? Og kan du coache teamet, så de performer og skaber langvarige resultater, uden at gå på kompromis med kvalitet og medarbejderskabet?

Som salgschef i If forsikringscenter Aarhus, bliver du del af et team, som er meget performanceorienteret, og som sætter en stor ære i at levere fantastiske kundeoplevelser gennem forsikringssalg. Din rolle vil derfor være at udvikle og sikre et højt fagligt niveau gennem sparring, coaching, træning og oplæring, med øje for kvalitet. Som salgschef bliver du enorm vigtig for den daglige drift af centeret, og gennem en central rolle bliver du bindeleddet mellem indehaveren og assurandørerne.