Sondrup Bilcenter A/S

Gem
Sondrup Bilcenter A/S
Mekanikere

Sondrup Bilcenter A/S, Viby og Risskov

Vi søger mekanikere til at indgå i et af vores serviceteams i enten Viby eller Risskov, sammen med andre højt kvalificerede mekanikere og teknikere. Vi arbejder med den seneste teknologi på moderne værksteder, så vi kan servicere kundernes biler efter de forskrifter, fabrikkerne foreskriver.

Du er uddannet automekaniker – gerne med nogle års erfaring. Du er omhyggelig, kan arbejde selvstændigt, er pålidelig, og samtidig er du bevidst om, at kvaliteten skal være i top. Vi sørger selvfølgelig for, at du altid er klædt på med den nyeste viden.

Hos Sondrup Bilcenter kan vi tilbyde dig et selvstændigt, inspirerende og personligt udfordrende job. Vi er en veletableret arbejdsplads med fokus på udvikling og kvalitet. Vi har et godt arbejdsmiljø med en høj medarbejderloyalitet.

Sondrup Bilcenter A/S
Gem
Sondrup Bilcenter A/S
Kontorelev søges til administrationsafdelingen

Sondrup Bilcenter A/S, Viby J

De administrative opgaver varetages i dag primært at 2 medarbejdere, og forhåbentligt snart, også en elev. En af kerneopgaverne er at give kunderne den første gode oplevelse, med en god personlig telefonbetjening. Det vil derfor også være en af dine faste opgaver, at skulle deltage i telefonbetjeningen. Derud over vil du lære, og deltage i alle de øvrige administrative opgaver, som kassefunktion, bogholderi, Excel-lister, opgørelser m.m. Kort sagt alle typiske administrative opgaver. Det er vores mål at kunne tilbyde en bred administrativ læreplads.

Du er klar til at hoppe ud i den praktiske del af din uddannelse. Først og fremmest har du lyst til at være med til at give vores kunder en god oplevelse når de ringer til os. En god telefonbetjening vil være en kerneopgave.